Elek și Dâlbea au făcut diferența pentru Unirea în amicalul cu FC Brașov U18

Marius ANGHEL 06 Feb. 2015, 15:54 Pregătiri, amicale
Elek și Dâlbea au făcut diferența pentru Unirea** în amicalul cu FC Brașov U18

Unirea Tărlungeni s-a impus cu 3-1 (2-0) în meciul amical disputat joi, pe terenul sintetic de la ICIM, cu echipa juniori A de la FC Brașov. Pentru Unirea golurile au fost marcate de Elek (2) și Dâlbea, în timp ce pentru „stegari”, golul de onoare a fost reușit de Pleambu.

În acest meci, antrenorul Unirii, Dan Bona, nu i-a folosit pe Brujan, Pastor și Antoche, menajați, în timp ce la „stegari” au evoluat în ultima jumătate de oră și Frîncu, Cristea și Ispas, jucători de la echipa mare de la FC Brașov, care nu au fost luați de Lokica în cantonamentul din Antalya.

Jucătorii Unirii Tărlungeni vor primi liber două zile după antrenamentul de vineri, iar săptămâna viitoare, aceștia vor juca două meciuri amicale, joi, la Buftea, cu selecționata jucătorilor fără contract, iar sâmbătă, la Tărlungeni este programată partida cu FC Brașov.

Până acum, Unirea Tărlungeni este neînvinsă în amicale după 0-0 cu echipa României U17 și 3-0 cu FCM Miercurea Ciuc.

Unirea Tărlungeni – FC Brașov U18 3-1
Au marcat: Elek (2), Dîlbea / Pleambu

Unirea Tărlungeni (prima repriză): Dănălache – Vlăsceanu, Forika, Șerban, Iaru – Pricop, Dâlbea, Neculai, Petra – Elek, Liviu Nicolae
Unirea Tărlungeni (repriza secundă): Stamatin – Chiș, Istrofor, Iordache, Marcăș – Vlăsceanu, Cristea, Dâlbea, Sorin Marin – Paraschiv, Al. Neculai

Juniori A FC Brașov: Rusu (”30 Tănase) – Mihălcescu (”60 Ispas), Mîndru, Ov. Peonaru, Ilioaia (”45 Komaromi) – Vasiloi, Codreanu (”60 Frîncu), Chiriac, Manea (”50 Țăndrău) – Poenaru (”60 Cristea), Pleambu.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 06 Feb. 2015, 15:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă