Egalați din două penalty-uri

16 Feb. 2012, 14:48 Pregătiri, amicale
Egalați** din două penalty-uri

În ultimul meci disputat în cantonamentul din Antalya, divizionara secundă Delta Tulcea a întâlnit miercuri după-amiază, de la ora 16.00, ocupanta locului 6 din prima liga bulgară, Lokomotiv Plovdiv. La capătul celor 90 de minute de joc, Delta a încheiat la egalitate, scor 2 – 2 (2-0), reușitele tulcenilor aparținând lui Bogdan Oprea (24 ) și Henry (38).

Antrenorul Cristi Dulca a început partida cu următorul „11”, formula pe care intenționează să o utilizeze în returul de campionat: Stoicescu – Cârjă, Soporan, D. Munteanu, Cucu – Câju, Ad. Ionescu, Coconașu, Tobă – B. Oprea, Henry. Pe parcursul celei de-a doua reprize au mai intrat: Neagu (în locul lui Câju), Tene (Tobă), D. Florea (Coconașu), R. Radu (Henry), Marincău (D. Munteanu).

Chiar dacă au avut în față o formație ambițioasă, cu valențe ofensive, tulcenii au reușit să facă legea în teren în prima repriză când au reușit să marcheze cele două goluri la capătul unor acțiuni colective de atac.

După pauză, bulgarii au redus din handicat printr-o lovitură de la 11 m, făcută cadou, pe seama bunei vecinătăți, de arbitrul turc care a oficiat la acest joc. Egalarea a survenit în minutul 85 tot în urma unui penalty. Dar în pofida scorului, îmbucurătoare este evoluția echipei, care a demonstrate o creștere calitativă de la joc la joc.

Dintr-o regretabilă eroare, în cronica amicalului disputat anterior, în compania formației Naters, din echipa aliniată de tulceni a fost omis numele fundașului central Grigorov. Facem cu această ocazie cuvenită rectificare.

Pentru delegația tulceană, mâine va fi ultima zi de cantonament, urmând ca sâmbătă, după ce vor mai efectua în cursul dimineții un ultim antrenament, să revină în țară.

Articol scris de Valentin C. Ifrim

16 Feb. 2012, 14:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă