Egal și înfrângere pentru Gaz Metan în dubla amicală cu Debrecen

Marius ANGHEL 18 Jan. 2016, 11:03 Pregătiri, amicale

La capătul primei săptămâni de pregătire, Leo Grozavu, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, a dorit să-și vadă pentru prima dată în 2016 jucătorii într-un meci amical. Sâmbătă, gruparea medieșeană a disputat nu unul, ci două jocuri de pregătire, ambele cu Debrecen, pe terenul ungurilor. Cele două partide s-au disputat unul după celălalt, fiecare echipă folosind două formule diferite de jucători. 

Prima partidă s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Noua achiziție Marius Staicu a deschis scorul încă din minutul 8, iar maghiarii au egalat în a doua repriză prin reușita lui Szatmári, în minutul 68.

În al doilea amical, Leo Grozavu a trimis pe teren altă formulă de echipă. Scorul final a fost de această dată unul favorabil prim-divizionarei maghiare, care s-a impus cu 3-2. Pentru Gaz Metan au înscris alți doi jucători noi din lot: Cristian Gavra (51), atacantul împrumutat de la FC Viitorul, și Marius Crinel Balaș (79), un junior de la Târgu Mureș aflat în probe. Pentru Debrecen au marcat Szakaly (3), Bodi (70) și Kulcsar (74).

Foto: dvsc.hu

Marius ANGHEL 18 Jan. 2016, 11:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă