Egal pentru Callatis în amicalul cu Dunărea Călărași

25 Jan. 2012, 19:55 Pregătiri, amicale
Egal pentru Callatis** în amicalul cu Dunărea Călărași

Divizionara secundă Callatis Mangalia a remizat, 1-1, cu Dunărea Călărași (locul zece în seria secundă a Ligii a 3-a), într-un meci amical jucat astăzi pe terenul sintetic de la baza Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. Golul Callatisului a fost marcat de Hertu, în minutul 70, la șapte minute după ce formația din Călărași deschisese scorul.

Antrenorul echipei din Mangalia, Mugurel Cornățeanu, a început meciul în formula: Vl. Neagu – Samson, I. Posteucă, R. Damian, Evdochim – I. Florea, Huzuneanu, Bolat – Ad. Crăciun, Cureteu, Calagi. După pauză, au rămas pe teren doar Samson, Cureteu și Bolat (care au jucat toată partida), formația fiind: L. Marin – Samson, Răvoiu, Nazâru, Miron – C. Bârboră (fiul fostului fotbalist Costi Bârboră), Cogali, Cojenel – Cureteu, Hertu, Bolat.

„Meciul m-a interesat mai mult pentru a vedea cum răspund băieții la efort în condiții de încărcătură fizică mare, având în vedere că în această dimineață am efectuat un antrenament fizic, după care, la câteva ore, a urmat meciul. În timpul partidei, au fost și realizări, și greșeli tehnico-tactice, dar, per total, am fost mulțumit de răspunsul jucătorilor mei”
, a declarat Mugurel Cornățeanu.

Pentru Callatis nu au evoluat Bardu și Doicaru, menajați în urma problemelor pe care le-au avut la genunchi. Pe 1 februarie, echipa din Mangalia a fixat un amical cu FC Farul, rămânând de văzut unde se va juca meciul, având în vedere terenurile grele din această perioadă.

Oficialii Callatisului au discutat și despre un turneu în Bulgaria, între 2 și 10 februarie, care este însă sub semnul întrebării. În țara vecină, jucătorii lui Cornățeanu ar disputa patru partide, pe 2, 6, 8 și 10 februarie.

sursa: Sport 13

25 Jan. 2012, 19:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă