Egal între Sibiu și Vâlcea

22 Jul. 2012, 12:43 Pregătiri, amicale
Egal** între Sibiu și Vâlcea

Voința și CSM Râmnicu Vâlcea au remizat ieri dimineață, scor 1-1, într-un amical disputat la Sibiu, pe o căldură sufocantă. În prima repriză, tehnicienii Zotincă și Artimon au folosit formulele de bază. În primele 45 de minute, Vâlcea s-a dovedit echipa mai închegată și a marcat în minutul 6, prin Vasile, după care a mai irosit câteva ocazii mari, prin S. Popescu și NKongue.

După pauză, Voința și CSM au afișat distribuții total schimbate, pe teren apărând mulți juniori sau jucători veniți în probe. Sibienii au fost mai activi și au egalat în minutul 51 prin Camara, care l-a depășit în detentă pe Baruch.

Echipa din Zăvoi nu a realizat deocamdată niciun transfer, rămânând de văzut dacă jucătorii noi veniți, precum S. Popescu, Pasăre, Nicoară, Buduroi sau Baruch vor fi păstrați sau vor fi de acord să semneze cu CSM, un club care resimte din ce în ce mai mult lipsa banilor și cel mai probabil va lupta din nou pentru evitarea retrogradării.

CSM: Tufiși – Tomozei, Pasăre, Plecanciuc, Vătăjelu – I. Popescu – Vasile, S. Popescu, Pârvu, Văduva – N Kongue. Au mai jucat Baruch, R. Artimon, Omeag, Dumitrașcu, Ionescu, Vizitiu, Nicoară, Buduroi, C. Stoica.

Articol scris de Adi Georgescu

22 Jul. 2012, 12:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă