Egal cu liderul seriei I!

Mihai Andries 22 Feb. 2013, 21:03 Pregătiri, amicale
Egal cu liderul seriei I!

Rapid Suceava a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical susținut astăzi în compania liderului seriei I din Liga a 3-a, SC Bacău. „€œCeferiștii” au condus la pauză cu 1-0, grație golului marcat de Doboș, în minutul 40, din penalty. Echipa gazdă a restabilit egalitatea tot dintr-o lovitură de pedeapsă comisă de Sumanariu și transformată de Bogdan Ungureanu, în minutul 70. Partida s-a desfășurat pe terenul „Știința” din Bacău.
 
Cu ocazia amicalului de la Bacău, tehnicienii suceveni l-au văzut la joc și pe Mihai Petrescu, un mijlocaș în vârstă de 25 de ani venit de la formația Unirea Alba Iulia. „€œPetrescu a lăsat o primă impresie bună, chiar dacă a venit la meci direct de pe drumuri și a fost puțin obosit. E un jucător de viteză și a jucat bine atât cât l-am folosit acolo în banda stângă”, a precizat secundul „€œceferiștilor”, Bogdan Tudoreanu.

Rapid Suceava: Preda – Doboș, Fl. Plămadă, Sava, Semeghin a€“ Chisu, Velescu, Galdean, Petrescu a€“ I. Plămadă, Caragea. Pe parcurs au mai intrat: Morariu, Arotaritei, Zereș, Chiriac, Homneac, Sumanariu și M. Negru.

Sport Club Bacău: Savu – Blăƒnaru, Adăscăƒliței, Bamba, Medeșan – ÎÂŽntuneric, Măƒjer -“ Vasiliu, Hurdubei, Miron -€“ Costin. Pe parcurs au mai intrat: Petrariu -€“ Băƒrculeț, Husein, B. Ungureanu, Dumitriu, Carp și Luncanu.

Până la startul returului, Rapid mai are programate două jocuri de verificare, ambele în deplasare: miercuri, cu Ceahlăul II Piatra Neamț, și vinerea viitoare, cu Petrotub Roman. În prima etapă din sezonul de primăvară, programată pe 9 martie, trupa antrenată de Ovidiu Murariu va evolua pe terenul Deltei Tulcea.

 

Sursa: Gazeta Sv

Mihai Andries 22 Feb. 2013, 21:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă