Egal alb în al doilea amical din Turcia

Mihai Andries 07 Feb. 2013, 00:23 Pregătiri, amicale

Otopeniul a jucat un nou meci de pregătire în Antalya, acolo unde a întâlnit de această dată pe FC Aarau. Mult mai ambițioși decât chinezii de la Hangzhou, elvețienii le-au pus probleme mai mari elevilor lui Viorel Ion, așa că rezultatul final al meciului a fost doar 0-0.

Viorel Ion a început acest meci cu Oltean – Cl. Dumitrescu, Vlaicu, Vătavu, Fl. Sandu – G. Ion, M. Dedu, S. Pană, Ghiță – L. Pârvu, Bucă. Pe parcursul meciului au intrat și ceilalți jucători avuți la dispoziție.

Acesta a fost al doilea amical al ilfovenilor de la sosirea în Antalya, primul fiind câștigat cu scorul de 3-1 în fața celor de la Hangzhou Greentown

 

Pălimaru aniversat, Prodan transferat

Pe lângă programul de antrenament și jocuri, jucătorii Otopeniului au avut parte și de un moment de respiro provocat de aniversarea lui Clement Pălimaru, cinstit cu un tort (foto) cu ocazia împlinirii vârstei de 27 de ani, pe 4 februarie. În altă ordine de idei, ilfovenii au făcut o nouă achiziție în persoana lui Dănuț Prodan, jucător liber de contract după ce s-a despărțit de CF Brăila.

Tot la capitolul noutăți mai trebuie spus că Marian Cătănescu este noul șef al centrului de copii și juniori al grupării ilfovene.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 07 Feb. 2013, 00:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă