Eftimie așteaptă încă două achiziții la noul FC Argeș: „Avem nevoie de un mijlocaș în spatele vârfurilor și de un portar sub vârstă”

Marius ANGHEL 24 Jul. 2017, 12:22 Pregătiri, amicale
Eftimie așteaptă încă două achiziții la noul FC Argeș:**

La finalul partidei amicale cu Academica Clinceni, desfășurată sâmbătă și încheiată la egalitate, scor 0-0, Iordan Eftimie, antrenorul noului FC Argeș, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi. Tehnicianul grupării din Trivale speră ca, până la startul noului sezon, să regleze problemele pe care le are echipa.

Eftimie este sigur că FC Argeș va arăta din ce în ce mai bine la meciurile viitoare. „A fost al doilea joc cu o echipă de eșalonul nostru. Eu sunt destul de mulțumit de evoluția echipei, de atitudinea pe care au avut-o jucătorii. Am jucat pe o căldură infernală, însă am evoluat mult mai bine decât am făcut-o la meciul cu Târgoviște. Este păcat de ocaziile pe care le-am avut. Meritam să înscriem măcar un gol. Am controlat meciul de la un capăt la altul. Numai ratările și poate neîncrederea asta în ei că pot, au făcut să nu câștigăm astăzi. Băieții au înțeles după discuția pe care am avut-o cu ei că liga a doua este alt nivel. Târgoviște este o echipă matură, cu jucători experimentați și cu maturitate fotbalistică, care speculează greșelile pe care le faci. Vom face și analiza jocului săptămâna viitoare și sper să remediem aceste greșeli inerente. Îmi doresc ca la următoarele meciuri să cristalizăm un 11 de bază, a spus Eftimie.

Antrenorul dezvăluie și că la echipa piteșteană ar putea ajunge două noi transferuri. Mai suntem în discuții cu doi jucători. Nu vă pot spune de unde vin. Să sperăm că, în această săptămână, vom realiza și aceste două transferuri. Ca și posturi, vă pot spune că suntem deficitari la jucătorii sub 21 de ani. Avem nevoie de un mijlocaș în spatele vârfurilor. Am mai avea nevoie și de un portar sub vârstă. Poate la meciurile de acasă am putea apela la el. Am avea câștig de cauză și am beneficia în teren de un senior ca jucător de câmp”, a spus Eftimie.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 24 Jul. 2017, 12:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă