Echipa lui Roland Nagy, învingătoare la turneul de rămas bun din cantonamentul de la Moneasa

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Jan. 2016, 14:33 Actualizat: 23 Jan. 2016, 14:34 Pregătiri, amicale
Echipa lui Roland Nagy,  învingătoare la turneul de rămas bun din cantonamentul de la Moneasa

Dacă vineri dimineață, în penultima lor zi a cantonamentului de la Moneasa, „alb-roșii” de la UTA Bătrâna Doamnă au mai „vizitat” odată platoul dintre Dezna și Laz pentru a adăuga la „palmares” încă șase kilometri parcurși într-un ritm alert, după-amiază, s-a jucat fotbal.

Pe covorul de zăpadă așternut pe terenul de la poalele Cetății Dezna, utiștii s-au împărțit în trei echipe de câte nouă jucători, dar, pentru că Filaret (nevralgie intercostală) și Dobrean (dureri la gleznă) au rămas la hotel, iar Copil s-a întors încă de joi la Arad cu fizioterapeutul Zsolt Nagy, a fost nevoie și de întăriri din staff.

Zis și făcut. Roland Nagy a coordonat o echipă, ce i-a mai avut în component pe Botiș, Strătilă sau Rus, Cristi Todea a făcut pereche la mijloc cu Chindriș, iar Cristi Păcurar l-a luat lângă el pe directorul sportiv, Claudiu Drăgan. Arbitrat de Sebastian Huțan, „turneul de rămas bun Moneasa 2016″ a fost câștigat de trupa antrenorului principal. „Dulăul” și „Iedul” au fost nevoiți să se mulțumească cu pozițiile doi, respectiv trei, primind și obișnuitele tachinări din partea câștigătorilor.

Sâmbătă dimineață, utiștii au transpirat pentru ultima oară la Moneasa.

La revenirea la Arad, jucătorii „Bătrânei Doamne” vor primi liber până luni. Miercuri, e programat al doilea amical al iernii și tot împotriva celor de la Șoimii Pâncota.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Jan. 2016, 14:33 Actualizat: 23 Jan. 2016, 14:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă