Echipa din Crîng, eșec și cu Brăila

Mihai Andries 10 Feb. 2013, 22:13 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău a suferit o nouă înfrângere în amicalele jucate în această iarnă. Echipa din Crîng a pierdut la limită cu 1-2 meciul cu CF Brăila, disputat ieri pe terenul sintetic „Cornel Negoescu”. Cei care au deschis scorul au fost oaspeții, Ciocâlteu (78) învingându-l pe portar cu un șut puternic de la aproximativ 30 de metri. Peste doar câteva minute, buzoienii au restabilit egalitatea prin Jercălău (82) care a înscris de la marginea careului. Puțin mai târziu, formația de la malul Dunării a reușit să preia din nou conducerea în urma unui penalty transformat de același Ciocâlteu (89), acesta stabilind de altfel, rezultatul final al partidei.

„Sincer mă bucur că am reușit să facem un joc bun împotriva unei echipe puternice din liga secundă. Cred că ne-am ridicat la nivelul adversarei, chiar dacă, rezultatul a fost favorabil acesteia. Ca joc și atitudine sunt mulțumit de toți jucătorii care au evoluat în acest meci. Nu pun mare preț pe rezultate deoarece rulăm tot lotul încercând diferite formule de joc”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Marian Roșu.

Pentru formația buzoiană care a disputat până acum cinci meciuri de verificare a fost cel de al patrulea eșec înregistrat.

Gloria: Sîrbu – Cucu, Ștefănescu, Vișan, Zanfir, Roman, Percă, M. Gheorghe, Burlacu, Lungoci, Chelaru. Au mai evoluat: Chiriță – Andrițoiu, Bobe, Luiceanu, Jercălău, Rențea, Basamac
CF Brăila: Mitrea – Bosoi, Spiridon, Ivan, D.Sânmărtean, Ochia, Pușcașu, Voicu, Pungă, Câmpeanu, Rusu. Au mai evoluat: Leu – Ndigwe, Dima, Colilie, M. Gheorghe, Ciocâlteu

 

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 10 Feb. 2013, 22:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă