Echipa din Crâng, bătută acasă în primul amical

20 Jul. 2012, 11:25 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău a terminat cu o înfrângere primul meci de verificare disputat în această vară. Echipa din Crâng, aflată sub comanda lui Ștefan Stoica, a întâlnit miercuri, pe teren propriu, Olimpia Râmnicu Sărat, în fața căreia a cedat cu scorul de 1-3 (0-3).

Oaspeții au reușit să marcheze prima dată prin Lungoci (15), care, în urma unui contraatac, a lobat mingea de la marginea careului peste portarul buzoian. Formația râmniceană și-a dublat avantajul ceva mai târziu când Popa (30) l-a învins cu un șut puternic de la opt metri pe Sârbu. Chiar în finalul reprizei întâi, atacantul Olimpiei, Lungoci (45), și-a trecut în cont un nou gol, marcând cu o lovitură de cap din apropiere.

În mitanul secund Gloria Buzău și-a creat câteva situații bune de a marca, însă a fructificat doar una, după ce Bobe (87) a înscris cu un șut din șapte metri.

Antrenorul gazdelor, Ștefan Stoica, a început meciul cu următorul unsprezece: Sârbu – Pașa, Roșca, Frățilă, Bădulescu, Păun, Manea, Zamfir, Tudor, Cloșcă, Dragan. Pe parcurs au mai intrat: Miriță, Crăciun, Ștefănescu, Olteanu, Alexandru, Jercălău, Poenaru, Calu, Bobe, Luiceanu.

Gloria Buzău va susține următorul amical vineri, tot pe teren propriu, împotriva formației de Liga a IV-a Voința Lanuri (ora 18.00).

Articol și foto de Adi SOARE

20 Jul. 2012, 11:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă