„Echipa arată destul de bine”

30 Jan. 2012, 13:52 Pregătiri, amicale

Echipa fanion a Aradului a obținut a doua victorie din tot atâtea meciuri amicale în noul an. După 2-1 cu CS Vladimirescu, „Bătrâna Doamnă” a câștigat și împotriva Naționalului din Sebiș, cu 1-0, după reușita semnată Capătă. Președintele Giovanni Catanzariti a asistat și el la partida de sâmbătă dimineața și s-a declarat mulțumit de ceea ce a văzut.

„Pentru faza pregătirii în care ne aflăm, eu zic că echipa arată destul de bine. Se vede că am câștigat mult în calitate prin venirile lui Neagu, Bucur și Mara, dar și în vitalitate și viteză, cu Cărpinișan, sau forță, cu Gallanis. Despre jucătorul grec nu pot să spun decât că mi-a plăcut din nou cum s-a mișcat. Își face bine treaba în atac, creează spații pentru colegii săi, apare și la finalizare și ce-mi place mult la el este că joacă simplu, nu se complică și dă fluiditate acțiunilor. E un câștig cert pentru UTA”, consideră președintele „alb-roșiilor”.

Pornind de la aceste păreri, italianul spune că echipa e completă și doar unul-doi fotbaliști de nerefuzat ar mai putea sosi în Calea Aurel Vlaicu în această iarnă. „Cine mai vine la UTA trebuie să aducă un mare plus, altfel nu vom mai face niciun transfer. Cred că suntem acoperiți pe toate posturile, în atac am mare încredere inclusiv în tinerii noștri, Capătă și Miron. Eu zic că începem să stăm bine și la Under 21, mai ales cu Cărpinișan, care am înțeles că joacă pe mai multe posturi, inclusiv pe cel de fundaș dreapta”, mai spune Gio.

În fine, Roland Nagy recunoaște că încă discută cu președintele său despre eventuale întăriri. „Gio a fost la Moneasa vineri și sâmbătă, am mai vorbit de niște jucători, mai sunt niște piste deschise. Să vedem, poate va mai veni un atacant, însă acesta trebuie să fie un nume important, să avem certitudinea că ne ajută”, a explicat și antrenorul principal al „textiliștilor”.

Sursa: Sport Arad

30 Jan. 2012, 13:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă