Duș rece pentru Național Sebiș: 1-2 cu Olimpia!

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 20:09 Pregătiri, amicale
Duș rece pentru Național Sebiș:** 1-2 cu Olimpia!

„Alb-albaștrii” de pe malul Crișului Alb au încheiat cu un rezultat negativ o săptămână ce a început cu succesul împotriva Bacăului și a continuat cu remiza albă în fața lui ACS Poli Timișoara. Olimpia Satu Mare a câștigat cu 2-1 la Sebiș în fața unei echipe destul de obosite și confruntată cu probleme de efectiv în special în defensivă.

Atacantul Mîndrușcă i-a luat din nou locul în apărare lui Morariu (dureri la mușchii inghinali) și a comis henț în propriul careu, sau cel puțin așa considerat arbitrul Dorinel Herțeg. Era minutul 10, iar Bujor a transformat penalty-ul rezultat. Ritmul partidei a fost bun, însă până la pauză tabela nu s-a mai modificat. De la cabine nu a mai ieșit nici celălalt fundaș central titular, Albert, care s-a ales și el cu probleme medicale și Olimpia a mai înscris o dată. Nu înainte ca Blănaru să irosească o ocazie de singur cu portarul. Același Bujor a punctat din careu după o centrare venită de pe dreapta. Coțan a readus Naționalul în joc în minutu 82, cu un șut plasat de la 17 metri, însă vizitatorii au scăpat în câștigători.

„Am avut o săptămână plină, cu trei amicale foarte tari. Am dat aproape totul în primele două și am bătut o divizionară secundă și am remizat cu o formație de primă, iar astăzi am resimțit o anumită oboseală. Sau, cel puțin, adversarul a fost mai proaspăt. Dar, în ciuda rezultatului, atitudinea a fost cea corectă, jucătorii au făcut un antrenament bun, ne-am atins și de această dată scopul”, consideră Mihai Petcuț, tehnicianul liderului seriei a V-a a Ligii a 3-a.

Național: Șoltesz – Mînecan (75 Feieș), Albert (46 Șerban), Mîndrușcă, Neacșu – Dobricean, Chindriș, Coțan, Beuran (46 Bozian) – Blănaru (60 Miron), Răducă.

Olimpia: Anca – Munteanu, Bălău, Ene, Iuhas – Schwarckopf, Villand – Gavrilescu, Roghina, Bujor – Feier. Au mai jucat: Miron – Micaș, Lemac, Prodan, Boștină, Faur.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 20:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă