Duș rece pentru Mioveni! CS Afumați a câștigat amicalul cu argeșenii după ce a întors scorul

Marius ANGHEL 30 Jul. 2018, 14:42 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a pierdut, sâmbătă, cu 2-1, pe propriul teren, meciul amical cu CS Afumați, fosta colegă din Liga 2 care a decis să continue la Liga 3. Elevii lui Iordan Eftimie au condus cu 1-0 la pauză, însă, în partea a doua, ilfovenii au revenit și câștigat.

Acesta a fost ultimul meci de pregătire al acestei veri, iar antrenorii galben-verzi au început partida cu un prim unsprezece pe care l-am putea vedea și la prima etapă. Scorul a  fost deschis de CS Mioveni în minutul 18, atunci când atacantul Alexandru Popescu a împins mingea în poartă din 2 metri, în urma unei centrări de pe dreapta a lui Rădescu, mingea fiind deviată mai întâi de portar.

După pauză s-a început în aceeași formulă de joc ca în prima repriză, schimbările fiind făcute de-abia din minutul 60 încolo. În minutul 65, Alin Zaharia a egalat cu un șut de la 25 de metri, la colțul scurt, lângă bară, iar, în minutul 75, Robert Buduroi a adus-o pe CS Afumați în avantaj, după ce a rămas singur cu portarul.

CS Mioveni a ratat destul de mult în acest meci, Coșereanu, Năstăsie, Rădescu, Ayza, Popescu, Balint irosind ocazii mari de gol și, în ciuda înfrângerii suferite, jocul echipei, per ansamblu, nu a fost unul rău.

Înfrângerea cu Afumați a fost al cincilea și ultimul amical din aceast vară pentru CS Mioveni. În precedentele întâlniri, argeșenii au mai înregistrat următoarele rezultate: 4-0 cu Daco-Getica, 0-0 cu Pandurii Târgu Jiu, 1-0 cu Academica Clinceni și 1-0 cu CS Balotești.

Săptămâna viitoare, CS Mioveni va debuta în noua ediție de campionat, sâmbătă, la ora 11:00, pe propriul teren, adversară fiind în prima etapă Academica Clinceni.

CS Mioveni – CS Afumați 1-2 (1-0)
Al. Popescu (18) / A. Zaharia (65), Buduroi (75)

CS Mioveni: Croitoru – Kilyen, Celea, Burnea, Ed. Stoica – Al. Neagu, R. Lazăr – Rădescu, C. Năstăsie, Coșereanu – Al. Popescu. Au mai jucat: Preda. Gherghe, Alexe, Arsenică, Ayza, Mîrzeanu, Val. Balint, Comănescu
Antrenor: Iordan Eftimie

CS Afumați: Obretin – Onea, Robicek, Manole, Grosu – Rz. Avram, Mug. Dedu, Novac, Vasile – Buduroi, Zaharia. Au mai jucat: Ioniță, Perju, Constantinescu, Marin, Mîrzan, Mitu
Antrenor: Vasile Neagu

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 30 Jul. 2018, 14:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă