Duș rece pentru Dacia Unirea în amicalul cu Unirea Slobozia. „Am cam intrat în panică după acest meci”

Marius ANGHEL 16 Feb. 2017, 11:33 Pregătiri, amicale
Duș rece pentru Dacia Unirea în amicalul cu Unirea Slobozia.**

Dacia Unirea a fost învinsă la scor de neprezentare, 3-0, de Unirea Slobozia, în amicalul care a avut loc, miercuri, pe stadionul Siderurgistul din Galați.

Brăilenii, în formula Mitrea – Niță, Ghiocel, Ivan, Necoară – Roșoagă, Ciucureanu, Adăscăliței, Roșu – Neagu, Pușcașu, au irosit o uriașă șansă de gol în primul minut prin Costel Roșu, care a lobat mingea peste portarul advers, dar și peste transversală, iar după doar câteva minute Răduca a marcat pentru echipa din Liga a 3-a. Roșu a rămas din nou singur cu portarul, dar nici a doua oară nu a reușit să marcheze, iar pe contraatac, Gherasim a majorat avantajul formației din Slobozia. Pâslaru a marcat pentru echipa oaspete și a stabilit scorul primei reprize și chiar al amicalului, 3-0, pentru Unirea Slobozia.

În repriza a doua, Dacia Unirea a evoluat într-o altă alcătuire, Olaru – E. Oprea, Olenic, Moglan, Iosofache – M. Iordache, P. Ioan, D. Oprea, Puia – Mucuță, Calu, însă nici această formație nu a reușit să înscrie. Puia Mădălin Calu și Iosofache și-au trecut numele doar pe lista ratărilor.

Finalul partidei i-a găsit destul de îngândurați pe cei din staff-ul tehnic al Daciei Unirea. „Am cam intrat în panică după acest meci. Este adevărat că săptămâna trecută jucătorii noștri au avut antrenamente grele, cu o mare încărcătură, cred că s-a adunat o oarecare oboseală fizică și psihică. Va trebui să analizăm unde s-a greșit și să luăm măsurile cele mai bune pentru ca astfel de accidente să nu se mai întâmple”, a declarat Sorin Frunză, directorul sportiv al Daciei Unirea.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 16 Feb. 2017, 11:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă