După o repriză fadă, în cea de-a doua s-a jucat și fotbal pe „Letea”

Colegele de serie Sport Club Bacău și FCM Suceava au remizat vineri, la amiază, într-un joc de verificare desfășurat pe stadionul băcăuan „Letea”. Băcăuanii, care se pare că și-au găsit un sponsor privat pentru achitarea salariilor restante, nu i-au putut folosi pe accidentații Curiliuc și Belecciu.

După o primă repriză anostă, portarul băcăuan Oltean a fost cel care a dinamizat partida în debutul mitanului secund. Mai întâi, în minutul 48, el a pasat la un adversar, a urmat o centrare în fața porții gazdelor, de unde Marinkovici a înscris în poarta goală. Doar un minut mai târziu, Oltean a trimis o pasă lungă și foarte precisă care l-a găsit demarcat pe Bogdan Ungureanu, acesta egalând cu un șut plasat de la circa 15 metri.

Nu s-a mai înscris până la final, dar ambele formații și-au mai creat ocazii, cu un plus pentru suceveni, care au irosit 4 situații uriașe în ultima jumătate de oră a partidei. Cele două echipe se vor întâlni din nou pe 9 august, la Suceava. Până atunci, SC Bacău va mai juca un amical acasă, pe 6 august, cu un adversar încă nedesemnat.

SC BACĂ‚U – RAPID (FCM) SUCEAVA 1-1 (0-0) B. Ungureanu 49 / Marinkovici 49

SC Bacău (repriza I): Petrariu – Mihălăchioae, Lozneanu, Burcă, C. Miron – Dumitriu, Țuțu – Căinari, Cl. Tudor, Hurdubei – B. Rusu (34 B. Ungureanu)
SC Bacău (repriza a doua): Oltean – Luncanu, Burcă, Adăscăliței, Sascău – Strugariu, Taban, Întuneric, Husein – B. Ungureanu, Predoiu. Antrenor: Viorel Tănase

Rapid Suceava: Butnariu – I. Plămadă, Ferariu, Bîgu, Golofca, Stănescu, Duman, Burcea, Arotăriței, Plecanciuc, Negru. Au mai jucat: Pascal, D. Bălan, Semeghin, Cl. Ionescu, Luțac, Marinkovici, Velescu, Gheorghiuc, Sumanariu, I. Matei, Apostol. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Pe aceeași temă