După înfrângerea cu Chindia, FC Caracal a pierdut și amicalul cu Săgeata

23 Jul. 2012, 16:38 Pregătiri, amicale
După înfrângerea cu Chindia,** FC Caracal a pierdut și amicalul cu Săgeata

FC Caracal a disputat săptămâna trecută două jocuri de verificare tari, adversare fiind echipe din eșalonul secund, care s-au clasat în prima parte a clasamentului.

În primul amical al noii stagiuni, caracalenii au întâlnit Chindia Târgoviște, divizionara B impunându-se cu 3-1. Golurile echipei din Târgoviște au fost marcate de Cherchez (de două ori) și Rădoi, în timp ce pentru caracaleni a redus din diferență jucătorul de culoare Emmanuel Koko. Antrenorul Iordan Eftimie a folosit două echipe diferite în disputa cu dâmbovițenii.

FC Caracal prima repriză: Mogoșanu, Moșteanu, Al. Mitroi, Tudor, S. Bugiu, Koko, Rada, Al. Mihai, Bocănete, Buciuman și Cr. Niculescu.
FC Caracal, a doua repriză: Pârvu, Cârnu, Ciobanu, David, Stan, Căpățână, Rioșanu, Rădulescu, Al. Mihai, I. Mitroi și Buciuman.

Elevii lui Iordan Eftimie au făcut un meci bun, sâmbătă, cu Săgeata Năvodari, o echipă care a fost preluată de autoritățile locale și are ca obiectiv promovarea în Liga I. Eftimie a rulat întreg lotul în disputa cu Săgeata Năvodari, folosind din nou două echipe distincte în cele două reprize, caracalenii pierzând jocul cu 0-1.

Lotul echipei FC Caracal va rămâne în cantonamentul centralizat de la Predeal până vineri și este posibil ca în această săptămână să mai dispute un joc de verificare. Antrenorul Iordan Eftimie s-a arătat mulțumit de modul cum elevii săi răspund la efort. „Sunt mulțumit de modul cum se pregătesc băieții. O să-i văd în continuare și în meciurile amicale. Sper ca jucătorii noi să se integreze la echipă”, a spus Eftimie.

Sursa: Gazeta Nouă

23 Jul. 2012, 16:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă