După egalul cu Sănătatea, CFR s-a dezlănțuit cu Metalurgistul. Arnăutu a marcat împotriva echipei din Cugir

Marius ANGHEL 24 Jan. 2015, 17:12 Pregătiri, amicale

Formația pregătită de Eugen Trică nu s-a mai făcut de rușine în al doilea amical al iernii, cum s-a întâmplat cu Sănătatea Cluj, când a terminat doar la egalitate, scor 1-1. CFR-ul s-a distrat astăzi cu Metalurgistul Cugir, echipa antrenată de fostul jucător al clujenilor, Cristian Coroian.

Echipa din Liga 1 s-a impus cu 8-0 într-un meci al revenirilor pentru echipa din Gruia. Deac a jucat din nou, după o pauză de patru luni, confirmând faptul că a fost convins de oficialii echipei să rămână și în retur la CFR, în ciuda ofertei de la Beitar Jerusalim. Sulley Muniru a revenit și el în echipa CFR-ului, dar Eugen Trică a folosit și patru jucători aflați în probe. Foștii rapidiști Savin și Tânc au fost titulari, iar Firțulescu și Arnăutu, adus din Liga a III-a de la Juventus, au intrat în partea secundă.

Tehnicianul clujenilor va decide dacă îi va păstra pe aceștia, înainte de stagiul de pregătire din Croația, care va debuta pe 29 ianuarie.

CFR pregătește o altă revenire importantă, în aceste zile, conducătorii echipei clujene purtând discuții cu internaționalul georgian Chanturia pentru a reveni la Cluj, conform Look TV. Mijlocașul a jucat în tur pentru CFR, dar i-a expirat împrumutul în această iarnă.

Gruparea de sub Drăgana a fost victima setei de răzbunare a CFR-ului care a umplut plasa adversarilor. „Am întâlnit o echipă de Liga 1, foarte puternică, ce a terminat turul pe locul secund. Normal că nu suntem bucuroși după un asemenea eșec drastic. La urma urmei suntem în perioada de pregătire și căutăm soluții”, a spus, citat de ziarulunirea.ro, Bogdan Petric, directorul sportiv al Cugirului.

De luni, Metalurgistul Cugir intră în cantonament la propriul stadion, iar miercuri este un nou amical la FC Caransebeș.

CFR Cluj – Metalurgistul Cugir    8-0
Au marcat: Jazvic ‘1, ’41, Fl. Costea ‘2, ’30, Deac ‘9, Jakolis ’25, Carter ’57, Arnăutu ’59

CFR: Vâtcă – Savin, Tânc, Larie, Camora – Deac, Sulley, Petrucci, Jakolis – Jazvic, Costea. Au mai jucat: Mincă – Păun, Stana, Pop, Carter, Vereș, Arnautu, Firțulescu și Ene.

Metalurgistul: Gurincu – Tăban, Șt. Radu, Avramescu, Medeșan – M. Neagu, Necșulescu, Piko, G. Goronea – Cîrstean, Al. Varga, Au mai jucat: Lăncrănjan, Iovănescu, Al. Kilin, Negru și Crișan. Au lipsit din motive medicale Itu, Bold și Șuteu.

Articol scris de Vlad Măcicășan
Foto: Dan Tăuțan

Marius ANGHEL 24 Jan. 2015, 17:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă