După ce au trecut pe prima poziție, brăilenii au primit o veste trăznet: vor vedea Steaua pe Municipal!

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 18:05 Pregătiri, amicale
După ce au trecut pe prima poziție, brăilenii au primit o veste trăznet:** vor vedea Steaua pe Municipal!

CF Brăila și-a stabilit un super adversar pentru pauza de campionat pe care o va avea peste două etape. Echipa pregătită de Alin Pânzaru va întâlni pe 23 martie, de la ora 13:00, pe Municipalul brăilean, pe Steaua București.

Liderul Seriei I va profita de pauza de care va beneficia peste două săptămâni și o va înfrunta pe teren propriu pe învingătoarea Ajax-ului și a lui Chelsea. Steaua va avea și ea liber în acel weekend datorită meciurilor naționalei.

În februarie 2005, brăilenii au disputat un alt amical cu Steaua, care venea atunci după calificarea în fața Valenciei. Atunci, pe o vreme urâtă, bucureștenii s-au impus cu 2-1, la meci asistând aproximativ 25 de mii de spectatori. Acum, oficialii echipei din liga secundă visează din nou la un meci cu stadionul arhi plin. „E adevărat, jucăm cu Steaua pe 23, la ora 13:00. Amicalul a stârnit deja un interes enorm, lumea a izbucnit în urale când crainicul a anunțat azi acest meci. Vom avea și bilete la intrare, însă va fi vorba de o sumă modică, mai mult pentru a avea evidența persoanelor care intră pe arenă. Stadionul va fi plin până la refuz, deja avem o cerere mare de bilete!”

 

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 18:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă