După ce a „zburdat” ofensiv în fața tinerilor lui „U” Cluj, Ripensia a terminat perioada de pregătire cu un egal dezamăgitor, în fața unei echipe de Liga a 4-a

Marius ANGHEL 17 Feb. 2018, 19:04 Pregătiri, amicale
După ce a

Ripensia Timișoara a pus capăt perioadei de pregătire cu un amical terminat la egalitate, scor 0-0, cu ACS Dumbrăvița, marea favorită la câștigarea Ligii a 4-a Timiș.

Partida a fost una tipică de 0-0, în care echipa de ligă inferioară, antrenată de fostul secund al ACS Poli, Sorin Bălu, a ținut piept elevilor lui Paul Codrea. Jocul a avut loc la Covaci, pe terenul unde evolua în urmă cu aproape un deceniu Fortuna, echipa ce a ajuns până în Liga a 2-a. Terenul a fost unul destul de greu.

Dacă în meciul cu tinerii lui „U”, ripensiștii au jucat bine în atac și au dat cinci goluri, meciul cu Dumbrăvița a fost unul lipsit de mari ocazii. În general, fotbaliștii ambelor echipe au avut mai mult șuturi de la distanță. După acest meci, în zilele următoare, e de așteptat ca Ripensia să îi anunțe, în sfârșit, lotul.

„Am întâlnit un adversar redutabil, cu jucători care au trecut, cei mai mulți dintre ei, prin Liga a 2-a, unii chiar și în primul eșalon. Scopul nostru a fost în primul rând să dăm minute tuturor jucătorilor. Acum suntem nerăbdători să începem campionatul. Ne-am pregătit bine timp de o lună și jumătate, iar acum vom vedea dacă se va simți și în teren ceea ce am făcut în această perioadă. Noi sperăm să obținem un rezultat bun în deplasarea contra celor de la Snagov”, a spus Paul Codrea.

Ripensia Timișoara: D. Munteanu – Burdeț, M. Toma, Horcea – Vlădia, Tudor, Stoi, Popescu – Ad. Ungureanu, Golda, Bobină
Au mai intrat: Contra – Bădăuță, Bocșan, Apro, Zurbagiu, Mânecan, Erdok (de la echipa a doua), Halovici (în probe)

ACS Dumbrăvița: Mikloș – Soare, Telescu, Gălan, Szalkai, Centea, Stancu, Briciu, Nanu, Bîrză, Pecarov
Au mai intrat: Puiu, Șofronea, Ștefan, Rus, Silaghi, Filimon, Oancia

Antrenorul Paul Codrea va debuta cu Ripensia săptămâna viitoare, în deplasare, la Sportul Snagov. Meciul se va juca la Ștefăneștii de Jos.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: fb Ripensia Timișoara

Marius ANGHEL 17 Feb. 2018, 19:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă