Dunărea, tot cu Bordeianu

29 Jun. 2009, 21:16 Pregătiri, amicale

Formația gălățeană a început pregătirile cu un lot numeros, însă în zilele următoare vor pleca mai mulți dintre elevii lui Stelian Bordeianu, reconfirmat pentru încă doi ani de zile.
 

 

Lotul FCM Dunărea Galați la reunire:
 

Portari: Măstăcan, Mindileac, Posteucă, Vlasie;
Fundași: Bozean, Căldăraru, Al. Cristea, D. Cristescu, E. Cristian, Dima, Ionașcu, I. Marin, D. Popescu, Pribac, Șurpanu, Zlătaru;
Mijlocași: Bostan, Cioinac, St. Cucu, O. Drăgan, Huhulea, Jecu, Patrichi, A. Popescu, C. Roșu, M. Silva, Stoica;
Atacanți: Bârlădeanu, Bica, Dorojan, I. Enache, A. Grosu, V. Munteanu, Neta.
Învoiți: Fodor, Velescu (fundași), Țiclea (mijlocaș).
 

Antrenor principal: Stelian Bordeianu
Antrenor secund: Alexandru Avanu
Antrenor de portari: Gheorghe Cucu
Preparator fizic: Radu Dorin
 

 

Sosiri: Bârlădeanu (revenit de la Unirea Urziceni), Jecu, Patrichi, Țiclea (toți de la AS Clinceni), C. Roșu (CSM Focșani), Căldăraru, Zlătaru (juniori), Pribac, O. Drăgan (ambii reveniți de la Mureșul Deva), Șurpanu (revenit de la Callatis Mangalia).
Plecări: V. Rossano, Radujkovici (contracte reziliate).

 

Bârlădeanu, campionul din Liga a II-a

 

Cea mai mare dilemă era rămânerea sau plecarea lui Bordeianu, antrenorul adus în returul ediției precedente de campionat. Îi expira contractul în această vară, însă chiar astăzi a semnat un nou angajament pe două sezoane, în ciuda faptului că se auzea de o eventuală aducere a lui Dan Băncilă, de la CSM Focșani. „Nu vine nimeni altcineva, rămâne Stelian Bordeianu, avem încredere totală în el”, a precizat președintele Auraș Brașoveanu. Noutatea principală la reunire s-a numit George Bârlădeanu, atacantul revenit de la Unirea Urziceni cu un titlu de campion. „Dacă nu ne-au contactat pentru a discuta dacă vor să-l păstreze, eu n-am să sun pe nimeni”, a adăugat Brașoveanu.
 

 

Amical cu FC Brașov

 

Lotul FCM Dunărea, care va fi „subțiat” în zilele următoare, va pleca duminică, 5 iulie, într-un cantonament la Hărman, stagiu care se va derula până pe 17 iulie. Pe data de 9 iulie este posibil un meci de verificare cu FC Brașov.
 

 

Articol scris de Dănuț Lungu
Foto: Florin Novac

 

29 Jun. 2009, 21:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă