Dunărea s-a impus și în revanșă

11 Aug. 2011, 11:15 Pregătiri, amicale
Dunărea s-a impus** și în revanșă

Ieri dimineață, la Galați, s-a disputat meciul revanșă dintre Gloria Buzău și Dunărea din localitate. Echipa din orașul campioanei României s-a impus cu 2-1. În prima partidă dintre cele două echipe ale Ligii a II-a, susținută săptămâna trecută, scorul, 2-0, a fost tot în favoarea fotbaliștilor lui Viorel Tănase.

Pentru FCM Dunărea a marcat Cârjan și Marin, cel de-al doilea reușind să înscrie după un penalty ratat de primul, în acea fază portarul buzoienilor respingând în față. Pentru Gloria, golul de onoare a fost reușit de Bogdan Spătaru.

Viorel Tănase a folosit următoarea echipă: Pârvu (Măstăcan) – Cristescu (Radu), Marin (Căldăraru), Velescu, Popescu (Cucu), Cioinac (Bostan), Cristea, Bârlădeanu, Avram (Eni), Enache (V. Munteanu), Cârjan (Chelaru).

În echipa Gloriei au evoluat toți jucătorii din actualul lot, inclusiv cei trei spanioli aduși de la Villarreal B.

Cu această ultimă victorie, Dunărea a susținut cel de-al șaselea meci de verificare din perioada de pregătire, în timp ce Gloria a fost la al patrulea. În următoarea perioadă, gălățenii vor mai susține un amical, sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, împotriva colegei de serie Săgeata Năvodari. Și buzoienii vor mai disputa un meci de verificare, adversarul nefiind încă stabilit.

Articol scris de Marius ANGHEL

11 Aug. 2011, 11:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă