Dunărea Giurgiu a pierdut șapte jucători!

06 Jul. 2009, 16:41 Pregătiri, amicale
Dunărea Giurgiu a pierdut** șapte jucători!

Echipa de pe malul Dunării s-a reunit astăzi pentru primul antrenament al noului sezon. Deși a fost vehiculat ca un posibil candidat la banca tehnică a Farului Constanța, Marin Barbu a rămas antrenor principal la Dunărea Giurgiu.

Giurgiuvenii s-au reunit fără șapte dintre cei care au încheiat campionatul trecut. Marea majoritate a celor care au părăsit echipa și-au terminat împrumuturile la Dunărea fiind vorba: Bâtfoi (Steaua II), Ed. Nicola (Otopeni), M. Soare (Farul), M. Sandu (Dinamo juniori). Ceilalți trei la care s-a renunțat sunt Lascarache, Nicodim și Curceanu, care nu au mai intrat în planurile pentru noul sezon ale lui Marin Barbu.

În zilele care urmează giurgiuvenii vor susține două amicale, în care vor fi testați patru noi jucători. Primul amical va avea loc miercuri de la ora 10,30 la Popești Leordeni unde se vor întâlni cu campioana Ilfovului, Viscofil, proaspăt promovată în al treilea eșalon al țării. Sâmbătă, tot de la 10,30, dar la Giurgiu, echipa lui Marin Barbu va primi vizita celor de la Clinceni.

 

 

Articol scris de Costel Spânu

06 Jul. 2009, 16:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă