Dunărea Galați, remiză „albă” la Brăila

26 Jul. 2009, 12:03 Pregătiri, amicale
Dunărea Galați, remiză „albă

 

Stadionul Municipal din Brăila a găzduit sâmbătă meciul amical dintre formația locală CF (Liga a III-a) și divizionara secundă Dunărea Galați.

Prima repriză a fost plăcută și animată, ocaziile de gol alternând la ambele porți. De asemenea, ritmul jocului a fost și el unul alert și bun. Prima ocazie de gol le-a aparținut vizitatorilor, Ioviță șutând pe lângă poartă din afara careului. Replica brăilenilor n-a întârziat să vină, și după cinci minute Nelu Bucă a șutat bine de la marginea careului de 16 metri, dar portarul Mindileac s-a poziționat bine și a reținut.

În minutul 15, Andreas Popescu a fost lansat de Jecu, a pătruns în interiorul careului brăilean însă a întârziat șutul și a fost blocat de Necoară. Și acestei ocazii, brăilenii i-au răspuns în minutul 22, atunci când Alin Pânzaru a trimis puțin pe lângă poartă, mingea șutată puternic de la aproximativ 20 de metri. Cea mai mare ocazie de gol a reprizei le-a aparținut brăilenilor, în minutul 35. Atunci, Nelu Bucă a primit mingea în apropierea punctului de la 11 metri, a pivotat inspirat pe lângă fundașii centrali gălățeni, dar șutul a lăsat de dorit, mingea trecând mult pe lângă poartă.

În repriza secundă, Brăila a făcut pasul înapoi și a permis Dunării să pună presiune. În primele 15 minute, oaspeții și-au creat câteva ocazii de a înscrie, cea mai mare fiind irosită de Ioviță care a trimis mingea în bara laterală a porții brăilene de la numai 3-4 metri.

Pentru Dunărea Galați au jucat următorii jucători: Mindileac – Cristescu (Buzoianu), Dima (Țiclea), Velescu (Marin), D.Popescu (State) – Bica (Cristea), Cioinac (Tofan), Jecu (Cucu), Ioviță (Roșu) – A.Popescu (Știubei), Enache (Grosu).


Articol scris de: Edi Bucureșteanu
 

26 Jul. 2009, 12:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă