Dunărea Călărași merge ceas în amicale. Echipa lui Adrian Mihalcea a bifat a șasea victorie în tot atâtea meciuri

Marius ANGHEL 15 Feb. 2017, 18:17 Pregătiri, amicale
Dunărea Călărași merge ceas în amicale.** Echipa lui Adrian Mihalcea a bifat a șasea victorie în tot atâtea meciuri

Dunărea Călărași merge din victorie în victorie în meciurile amicale. Astăzi, echipa antrenată de Adrian Mihalcea a trecut cu 2-1 de FC Voluntari II, pe terenul celei de-a doua clasate din Seria a 3-a a Ligii 3.

Ilfovenii au deschis scorul, însă Dunărea a egalat până în pauză prin Bobo Kanda. La 1-1, gazdelor le-a fost anulat un gol perfect valabil, în timp ce călărășenii au avut două mari situații de a se despinde prin Cătălin Țîră, dar atacantul a ratat de puțin ținta. În ultimele minute de joc, Bogdan Șandru a înscris dintr-o lovitură de pedeapsă golul ce i-a adus victoria echipei lui Adrian Mihalcea.

Dunărea a folosit jucătorii: C. Lungu – Ibrian, Sil. Matei, Mardare, Bg. Stancu – Preoteasa, Cincă – Danciu, Ciocâlteu, Kanda – Țîră. În repriza secundă au mai intrat: Păun, Șandru, Cr. Mihuț, C. Cristea, Licu, M. Ștefan, Val. Balint, V. Petre, Dincă și Cr. Pușcaș.

Accidentați, Alexandru Avram, Ionuț Țenea și Popa nu au fost utilizați.

Sâmbătă, 18 februarie, la Galați, pe terenul sintetic al bazei sportive Siderurgistul, Dunărea joacă ultimul meci amical înainte de reluarea campionatului, cu Dacia Unirea Brăila. Până acum călărășenii au obținut următoarele rezultate: 2-1 cu Unirea Slobozia, 7-0 cu Spicul Vâlcelele, 3-1 cu SC Popești Leordeni, 3-1 cu Înainte Modelu, 1-0 cu Metalul Reșița și 2-1 cu FC Voluntari II.

Bani încasați de la Consiliul Județean

În altă ordine de idei, Dunărea Călărași a primit astăzi în visteria clubului suma de 3 miliarde de lei vechi din partea Consiliului Județean Călărași. Din această sumă se vor achita restanțele către antrenorii și jucătorii echipelor de fotbal și futsal. O altă sumă, tot de aproximativ 3 miliarde este așteptată de la Consiliul Local, ce urmează a fi aprobată în ședința din 23 februarie.

Foto: Sport călărășean

Marius ANGHEL 15 Feb. 2017, 18:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă