Dunărea a umilit Înainte Modelu într-un amical înainte meciului de sâmbătă cu Pandurii. Alexa: „Întâlnit o echipă foarte priculoasă”

Marius ANGHEL 21 Sep. 2017, 11:41 Pregătiri, amicale
Dunărea a umilit Înainte Modelu într-un amical înainte meciului de sâmbătă cu Pandurii.** Alexa:

Invincibilă de când a fost preluată de antrenorul Dan Alexa, în ultimele cinci etape înregistrând tot atâtea victorii, Dunărea Călărași nu s-a mulțumit doar cu meciurile oficiale, iar ieri a avut programat un amical.

Dunărea și-a consolidat și mai mult încrederea înainte partidei de sâmbătă cu Pandurii Târgu Jiu cu un test contra echipei de Liga 3 Înainte Modelu. Desfășurată pe stadionul „Ion Comșa”, întrecerea amicală a fost adjudecată de trupa lui Alexa cu un scor demilos, 9-0, după ce la pauză era 4-0.

Călărășenii au dominat partida și au înscris prin Valentin Alexandru, Valentin Munteanu, Andre Mesquita – toți trei cu câte o „dublă”, Bobo Kanda, Gabriel Preoteasa și Bogdan Vasile – fiecare cu câte o reușită.

Dan Alexa a început jocul într-o formulă de echipă asemănătoare meciurilor oficiale: C. Lungu – Țenea, Bg. Șandru, Bg. Manole, Cr. Pușcaș – Preoteasa, Sil. Pană – Kanda, Drăghiceanu, Missi Mezu – Val. Alexandru. După pauză a fost rulat tot lotul.

Alexa: „Meciul cu Pandurii va fi foarte greu, trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate”

Sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul din Călărași, Dunărea va întâlni un nou adversar puternic din campionat, pe Pandurii Târgu Jiu, grupare care țintește la rândul ei promovarea.

Antrenorul Dan Alexa susține că elevii săi vor întâlni o formație foarte periculoasă, care a obținut rezultate destul de bune în jocurile disputate în deplasare.

„Pandurii Târgu Jiu e o echipă foarte priculoasă, care a câștigat aproape toate jocurile disputate în deplasare. Vom întâlni o formație în care cei mai mulți dintre jucători au evoluat și în Liga 1. Va fi un meci foarte greu, pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate. Jucătorii mei să fie conștienți, că ne aflăm pe un drum bun. Să avem încredere în potențialul nostru. Dar, în același timp, e important să rămânem foarte modești. Mai sunt foarte multe etape și prin urmare nu trebuie să facem pași greșiți”, a declarat Alexa, citat de site-ul Dunării.

Înainte etapei a 9-a, Dunărea Călărași se află pe locul 4, cu 16 puncte, în timp ce Pandurii Târgu Jiu e pe locul 9, cu 12 puncte.

Va fi un meci interesant de urmărit și datorită faptului că actualul antrenor al echipei Pandurii, Adrian Iencsi, a fost pe banca Dunării în perioada de pregătire de vară și primul meci oficial din acest sezon.

Marius ANGHEL 21 Sep. 2017, 11:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă