Dunărea a făcut instrucție cu Gloria Buzău!

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 14:59 Pregătiri, amicale
Dunărea a făcut instrucție cu Gloria Buzău!

FCM Dunărea folosește la maxim timpul dedicat pregătirilor pentru retur. În ultima perioadă a efectuat câte unul și două antrenamente pe zi, iar sâmbătă a susținut primul meci amical din acest sezon precompetițional. Parteneră de joc i-a fost Gloria Buzău (locul III, în Seria a II-a a celui de-al treilea eșalon).

Echipa gălățeană s-a descurcat bine pe terenul sintetic de la „Siderurgistul”, finalmente impunându-se cu scorul de 3-0, după ce la pauză a condus cu 2-0. Marcatorii golurilor: Chipirliu – noua achiziție de la Oțelul II, Enache și Grosu.

Antrenorul Vali Stan a folosit 24 de jucători, cu câte o formulă de echipă în fiecare repriză, cu specificația că cei trei portari au evoluat câte o jumătate de oră.

S-a început meciul cu Comănescu (Olaru) – Radu, (min – 30 Brașoveanu), Asanache, Florea, Cristea – Gueye, Chebac (revenit după accidentare; 30 – Comșa), Iulian Apostol, Voicu – Enache, Chipirliu. În repriza a doua au jucat Olaru (Trihenea) – Brașoveanu (60 – Cristescu), Stoica, Teleagă, Cristea – Moroșanu, Cucu, Comșa (60 – Negoescu), Cenk – Sorin Drăgan și Grosu.

La o zi după acest meci, dunărenii au plecat, duminică dimineață, la Câmpulung Moldovenesc, pentru un cantonament care va dura până pe 15 februarie.

În aceeași localitate a plecat și echipa a doua a FC Oțelul.

Sursa: Viața Liberă

Foto: Ionatan ȚUȚU

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 14:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă