Dulcea înscrie din nou! FC Argeș învinge Juventus

11 Feb. 2012, 14:17 Pregătiri, amicale

După ce a marcat în amicalul cu Viitorul, Adrian Dulcea a deschis scorul și în partida de astăzi cu Juventus București. Așa cum a făcut și în meciurile anterioare, antrenorul Viorel Dumitrescu a schimbat toată echipa la pauză, folosind astfel toți jucătorii din lot. Primul gol a fost marcat în minutul 18 de Adrian Dulcea care a fructificat o pasă de la Alin Popa. Argeșenii au făcut 2-0 în minutul 32, marcatorul fiind mijlocașul Alin Popa. Pe finalul reprizei, oaspeții au redus din diferență prin atacantul Alin Florică.

Repriza secundă nu a mai adus nicio schimbare pe tabelă, meciul finalizându-se cu victoria alb-violeților.

FC Argeș (prima repriză): Fundulea – Tudor, Lisandru, Botea, Briceag – A.Popa, Cârstoiu, Bazzi, I.Niculae – Dulcea, Ivănică
FC Argeș (repriza a doua): Rusandu – Garniță, Wallace, Ionescu, A.Cristian – Tudor, Negoiță, Răuță, I.Marius – Stănescu, Stancu. Antrenor: Viorel Dumitrescu

Juventus I: Sardescu – Amet, Bârsănel, Horea, Stanică – M. Nae, Slobozeanu, Grigore, Tene – Buștea, Florică
Juventus II: Bobariu – Goșman, Bârsănel, Trică, Popa – Bănuță, Daia, Buștea, Vlad – Liuță, Valdrack. Au mai intrat pe parcursul reprizei a doua juniorii: Al. Radu și Florentin Pham.

„M-a interesat mai mult să urmăresc capacitatea aerobă a jucătorilor mei, având în vedere că la Pitești, astăzi, a nins, terenul era acoperit cu zăpadă, gheață și nu prea am putut să jucăm. Nu contează scorul în această perioadă. Am preferat să exersăm așezarea în teren și să văd forma băieților.”, a spus antrenorul Juventusului, Constantin Schumacher, la finalul meciului.

Chiar dacă avea programat un amical luni, cu Urban Titu, Juventus nu-l va onora din cauza condițiilor meteorologice. Echipa bucureșteană se va pregăti în continuare la baza stadionului din Colentina.

Articol scris de Marius Anghel și Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Foto: Mihai Neacșu

11 Feb. 2012, 14:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă