Duel prahovean deloc amical

Mihai Andries 03 Feb. 2014, 13:00 Pregătiri, amicale
Duel prahovean deloc amical

CSM Câmpina și Astra 2 Ciorani s-au întâlnit ieri, de la ora 13,00, pe sinteticul de la Izvorani, într-un amical care se poate spune că și-a atins scopul – cele două grupări angajându-se cu destulă ambiție în meci. A fost un duel aprig, fără menajamente, cel care a simțit cel mai mult acest lucru fiind Decebal Nae – acesta alegându-se cu o ușoară comoție, după ce s-a dat „cap în cap” cu Ionuț Neagu.

Dobrinoiu a deschis scorul, după o centrare de pe dreapta a lui Nini Popescu, scorul la pauză fiind cel stabilit în min. 15, 1-0 pentru elevii lui Daniel Chiriță. Astra 2 a „echilibrat” partida, jucând mult mai bine după pauză, însă cei care au marcat au fost tot cei din Liga a III-a, prin Adrian Ilie, juniorul împrumutat de Petrolul reluând din marginea careului mare centrarea lui Claudiu Dumitrescu, profitând și de lipsa oricărei opoziții adverse, astfel că a avut timp să preia, apoi să șuteze în dreapta lui Catană.

Chiși a irosit o mare ocazie, din postură de „unu la unu” cu Bica, juniorul Astrei încercând o pasă către Ciobanu, în centru, în locul unui șut, apoi Ciobanu a redus diferența, după ce a scăpat singur cu Bica (min. 70, după ce a interceptat o minge trimisă neglijent de Dobrinoiu). Același Ciobanu a fost la „câțiva centimetri” de restabilirea egalității, Bica respingând cu piciorul reluarea sa din 6 metri, pentru ca scorul final să fie stabilit de Gabriel Costin, în min. 88, din poziție suspectă de offside.

Jipa – ultimul venit la CSM

La CSM Câmpina, în meciul de ieri a debutat și atacantul Mihai Damaschin, care a fost introdus pe teren în repriza secundă. Noutatea a constituit-o apariția unui alt atacant „în probe”, Michel Jipa – fost junior la Conpet Ploiești, care în tur a evoluat pentru divizionara C din Clinceni.
Pentru CSM, următorul meci amical va fi mâine, cu CS Ștefănești, începând cu ora 13,00.

CSM Câmpina – Astra 2 Ciorani 3-1 (1-0)

CSM: Bica – C. Dumitrescu, Răvoiu, V. Sandu, Nincă – Puchea – N. Popescu, Ilioiu, Dobrinoiu – A. Ilie, Nae. Au mai jucat: M. Tudor, Țânțaru, Burloiu, Bencea, Damaschin, G. Costin, S. Dumitrescu, C. Mihăiță, M. Jipa. Antrenor: Daniel Chirță.
Astra 2: A. Catană – R. Catană, Neagu, V. Iordache, Zecheru – Bărăgan – L. Dumitru, Munteanu, Samba, Petculescu – A. Ciobanu. Au mai jucat: Chiși, A. Alexandru, Aristan, Butufei, Petrescu. Antrenor: Valeriu Aristan

Sursa: Ziarul Prahova

Mihai Andries 03 Feb. 2014, 13:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă