„Dubla” lui Popa i-a adus victoria Mioveniului în fața Gloriei Buzău

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 16:06 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a câștigat amicalul cu Gloria Buzău, scor 2-0 (1-0), disputat ieri la prânz pe Stadionul Orășenesc din Mioveni. Ambele goluri au fost marcate de Alin Popa, câte unul în fiecare repriză.

În prima repriză, Popa a deschis scorul după ce a scăpat pe partea dreaptă și a șutat sub bară pe colțul scurt. În repriza secundă, mijlocașul dreapta a recuperat în careul advers, după ce Năstăsie a insistat bine în fața adversarului la o minge trimisă înapoi, și apoi a finalizat cu un șut pe lângă goalkeeper.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

CS Mioveni: Popescu – Cotigă, Pasăre, Bg. Stoica, Ct. Stan – A. Popa, Biceanu, Răuță, Galan – Năstăsie, Ene. Pe parcursul meciului, antrenorul Ion Moldovan i-a mai băgat în teren și pe: Ciucă, Negoiță, Gueye, Ayza, Mazilu și Chețan.

Gloria Buzău: Stoicescu – Vlaicu, Bârsănel, Scarlat, Agache – Marcu, Pușcașu – Crețu, Voicu, Burlacu – Pantelie. Antrenorul Viorel Ion a mai introdus pe parcursul jocului și pe: Gherasim – G. Ion, Moise, Fl. Alexandru, G. Mihaescu și Damian. Accidentați sau menajați, nu au fost folosiți: Airinei, B. Dumitru, M. Mihăescu, Dăniță, Nicola, M. Lazăr și Bobe.

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 16:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă