„Dubla” lui Negru i-a adus victoria Rapidului! Sucevenii au pus ochii pe golgheterul celor de la Pașcani

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 12:30 Pregătiri, amicale

Gruparea suceveană Rapid a câștigat cu scorul de 2-1 primul amical al iernii, disputat sâmbătă, la Pașcani, în compania formației de Liga a III-a Kosarom Pașcani. Sucevenii au evoluat dezinvolt și s-au impus mult mai lejer decât o arată scorul, grație reușitelor semnate de Mircea Negru. Pentru echipa gazdă a punctat fostul atacant al Cetății Suceava Adrian Caragea.

Rapid a început meciul în alcătuirea Preda – Doboș, Fl. Plămadă, Sava, Spătar – Chișu, Velescu, Gorovei, Boboc – I. Plămadă, Negru. Pe parcursului jocului au mai intrat Bălan, Semeghin, Lozneanu, Sumanariu, Moldovan, Arotăriței, Costan, Cerlincă, Luțac, Rotari și Fedorovici.

Debut reușit pentru Doboș și Chișu

Antrenorul principal al sucevenilor, Ovidiu Murariu, a apreciat ca fiind bună prestația jucătorilor săi pentru această fază a pregătirii de iarnă. „M-a interesat în primul rând să văd potențialul fotbaliștilor care s-au alăturat în această iarnă lotului rapidist. Pot spune că Doboș și Chișu au lăsat o primă impresie pozitivă, în vreme ce Boboc și Gorovei mai au timp să demonstreze ce pot în următoarele meciuri amicale”, a declarat tehnicianul Rapidului.

Ieșeanul Caragea, foarte aproape de o revenire pe Areni

Aflându-se în căutări insistente pentru aducerea unui atacant care să-i creeze concurență lui Mircea Negru, oficialii suceveni l-au remarcat cu prilejul amicalului de sâmbătă pe Adrian Caragea, golgheterul celor de la Kosarom Pașcani.

„Caragea este un atacant cu experiență, pe care-l știm foarte bine din perioada în care a îmbrăcat tricoul Cetății. L-am chemat să se antreneze cu noi în perioada imediat următoare și sunt sanșe mari să îmbrace tricoul Rapidului începând din retur”, a precizat Ovidiu Murariu.

Caragea a devenit o soluție pentru suceveni după ce au ratat înregimentarea tânărului atacant Tudor Mândrușcă, de la CFR Cluj, care a ales să semneze o înțelegere cu Fortuna Brazi.

Ceahlăul e următorul adversar

Săptămâna aceasta, alb-vișiniii au în program alte două jocuri amicale, pe 23 ianuarie cu Ceahlăul Piatra Neamț și pe 26 ianuarie cu FCM Dorohoi, ambele în deplasare. În jurul datei de 30 ianuarie, rapidiștii vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată la Vatra Dornei, care se va întinde pe o perioadă de zece zile.

Până la startul sezonului de primăvară, programat pe data de 9 martie, Rapid va mai mai juca meciuri test cu Sporting Suceava pe 13 și 20 februarie, pe 16 februarie cu Kosarom Pașcani, cu Ceahlăul II Piatra Neamț pe 23 și 27 februarie și cu Petrotub Roman pe 1 martie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: gazetasv.ro

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 12:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă