„Dubla” lui Mărkuș n-a fost suficientă pentru ca FC Bihor să câștige amicalul cu TSV Buchbach

Marius ANGHEL 22 Feb. 2013, 13:18 Pregătiri, amicale

 FC Bihor a încheiat la egalitate ultimul joc pe care l-a disputat, joi, în cantonamentul din Antalya (Turcia), în compania echipei germane de ligă a III-a TSV Buchbach, scor 2-2.

După un început bun al „roș-albaștrilor”, care au deschis scorul deja în minutul 3, când Mărkuș a finalizat din apropierea porții, după o minge recuperată de Sorian, aceștia și-au mărit avansul pe tabelă în minutul 43, prin același Mărkuș, care a deviat un șut din interiorul careului expediat de Petrache, la pauză scorul a fost favorabil orădenilor cu 2-0.

În repriza a doua, echipa germană a reușit să revină însă și să restabilească egalitatea, după ce a marcat mai întâi în minutul 48 și apoi în minutul 80, ultima dată din penalti.

Pentru FC Bihor, antrenorul Marian Pană a trimis de la început în acest joc următoarea formulă de echipă: Pogacsics – Fl. Pop, Tînc, Petrache, Lupu – M. Popa, Selagea, Korudjiev, Tîrnăcop – Sorian și Mărkuș. Pe parcurs au mai jucat însă și: Țoca, Chețan, Bic, Bud și Pușcaș.

Echipa orădeană, care se află din 11 februarie în Turcia, în Antalya, a totalizat în cele cinci jocuri disputate două victorii, un rezultat de egalitate și două înfrângeri, având jocuri tot la două sau trei zile distanță.

Cantonamentul bihorenilor din această iarnă se încheie vineri, 22 februarie, urmând ca până la reluarea campionatului să mai dispute pe plan local două dispute amicale.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 22 Feb. 2013, 13:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă