„Dubla” lui Căinari i-a adus victoria Bucovinei Pojorâta la Fălticeni

Marius ANGHEL 13 Feb. 2016, 21:19 Pregătiri, amicale

Bucovina Pojorâta a susținut vineri un nou meci de verificare, în deplasare, în compania liderului Ligii a IV-a sucevene, Șomuz Fălticeni. Partida a fost una deosebit de disputată și s-a încheiat cu victoria formației pregătite de Dănuț Mândrilă, Bogdan Grosu și Mihăiță Szekely, cu scorul de 2-0. Ambele goluri ale întâlnirii au fost marcate de mijlocașul Cornel Căinari, în minutele 22 și 75.

„A fost un meci bun pregătire, în care am încercat mai multe formule de joc și am rulat tot lotul avut la dispoziție”, a declarat antrenorul principal al grupării din Pojorâta, Dănuț Mândrilă.

Șomuz Fălticeni a evoluat în alcătuirea: Pascal – Breniuc, Furtună, Neagoe, Ștefăroi – Martin, Mercaș, Nechitoaia, Vișinar – Cara, Cutaș. Au mai intrat: Pavăl, Papaghiuc și Seliuc. Antrenor: Radu Anania.

Bucovina a început jocul în formula: Puianu – Cristescu, Răuță, Moisii, Acostăchioae – Pâslaru, Jugaru, Nuțescu, Juncănariu – Buhăceanu, Căinari. În repriza a doua, gruparea din Pojorâta a evoluat în alcătuirea: Pop – Vitu, Răuță, Jarda, Duțică – Buhăceanu, Stănescu, Căinari, Martin – Al. Marin, M. Coman.

Nou-veniții Adrian Viorică (CSM Pașcani) și Sebastian Târtârău (Atletico Vaslui) au fost menajați pentru meciul de la Fălticeni.

Până la debutul sezonului oficial, programat pe data de 27 februarie, Bucovina mai are antamate două meciuri de pregătire, cu Știința Miroslava, pe 16 februarie, și cu Rapid Suceava, pe 19 februarie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 13 Feb. 2016, 21:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă