Dragicevic a revenit în Bănie, Burci chemat la echipa mare

Mihai Andries 27 Feb. 2014, 04:23 Pregătiri, amicale
Dragicevic a revenit în Bănie,** Burci chemat la echipa mare

Atacantul sârb se antrenează din această săptămână în Craiova, estimându-se că într-o lună va fi apt din punct de vedere medical.

La ședința de pregătire din această dimineață a participat și vârful de atac Ivan Dragicevic. El a intrat într-o nouă etapă a recuperării după accidentarea suferită la finalul lunii octombrie. Astfel, după perioada petrecută la clinica din Belgrad, Dragicevic va continua pregătirea în Bănie.

„Momentan face alergări ușoare și exerciții fizice. Într-o lună va fi apt din punct de vedere medical”, spune Andrei Tohăneanu, medicul echipei.

„Mă bucur că am revenit în Craiova, că sunt alături de băieți. Îmi doresc să reintru cât mai repede în programul echipei și să pun umărul la promovarea în prima ligă”, este optimist Dragicevic, autorul primului gol al Universității în actuala ediție de campionat.

La antrenamentul de astăzi, Silviu Lung a avut la dispoziție patru portari. Pe lângă Brac, Irimia, Latinovic s-a pregătit cu echipa mare și Alexandru Burci, produs al Centrului de copii și juniori al clubului nostru.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 27 Feb. 2014, 04:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă