Drăghici și Popovici, marcatori în amicalul Ripensiei cu „lupii tineri” de la Centrul Național de Pregătire Timișoara

Marius ANGHEL 05 Mar. 2019, 18:08 Pregătiri, amicale
Drăghici și Popovici,** marcatori în amicalul Ripensiei cu

La Timișoara, Ripensia și ASU Politehnica au deja o mică tradiție a meciurilor amicale jucat în zilele de marți și miercuri cu cei de la Centrul Național de Pregătire Timișoara, echipă formată din jucători născuți în anul 2000. Formația de juniori antrenată de Cristian Petcu și finanțată de FRF nu a mai fost înscrisă și anul acesta în Liga a 3-a, ca urmare a nemulțumirilor echipelor din Seria a 4-a, acolo unde a activat campionatul trecut, astfel că la mijloc de săptămână, joacă de obicei cu formațiile de liga secundă din capitala Banatului, inclusiv, uneori, cu ACS Poli.

Astăzi, cu Ripensia, s-a jucat în Ciarda Roșie un meci cu trei reprize de câte 30 de minute fiecare, iar roș-galbenii au câștigat cu 2-1. Roș-galbenii din Liga 2 au deschis scorul dintr-un penalty marcat de Drăghici, iar CNPT a egalat în minutul 40, prin Gîdea. Ripensia a mai înscris tot în a doua repriză, prin Alex Popovici.

Antrenorul Cristian Petcu a fost mulțumit de replica dată de echipa sa. „Le mulțumim celor de la ASU Poli și Ripensia. Sunt fericit că elevii mei reușsesc să se ridice la nivelul echipelor de seniori și să pună probleme”, a declarat Petcu.

Ripensia Timișoara: Dobre – Ad. Popa, Țieranu, Tînc, Străuț, Apro, Anghelina, Monea, Stoica, Toma, Drăghici
Au mai intrat: Păduraru – Dumiter, Chera, Hecsko, Istrătescu și Popovici.

CNPT: Pădure – Feti, Cin, Stoianovici, Popa – Casian, Coroiu, Lazăr – Gîdea, Pițigoi, Șimăndan.
Au mai intrat: Ștefan – Andreca, Goța, Kecskecs, Firca și Pop.

Echipa Centrului FRF a jucat sezonul trecut în Liga a 3-a, fără să puncteze în ierarhia Seriei a 4-a. Acest lucru s-a întâmplat, deoarece MTS nu a dat CIS centrelor FRF, fiindcă legea nu permite ca proprietarul unui club să fie chiar federația în ale cărei competiții se înscrie echipa respectivă.

Articol scris de Anda DELIU
 

Marius ANGHEL 05 Mar. 2019, 18:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă