Două victorii pentru Olimpia în Ungaria, ambele la același scor

Marius ANGHEL 30 Jul. 2015, 16:41 Pregătiri, amicale
Două victorii pentru Olimpia în Ungaria,** ambele la același scor

Olimpia a înregistrat două victorii în ultimele două meciuri de pregătire disputate în Ungaria. E drept, echipa sătmăreană a jucat împotriva unor echipe din Liga IV-a a Ungariei, din Mateszalka și Fehergyarmat. Pentru aceste două meciuri, lotul Olimpiei, care cuprinde în momentul de față 38 de jucători a fost împărțit în două.

Una dintre echipe, alcătuită în mare parte din juniori și cadeți, condusă de pe banca de Mircea Bolba, a jucat la Fehergyarmat unde s-a impus în fața echipei locale cu scorul de 2-1. Pentru Olimpia au marcat Roghină din lovitură liberă de la 20 de metri și Ionescu, șut de la 25 de metri. Cele două goluri au fost marcate în ultimele zece minute ale meciului.

Olimpia: Cherecheș (Micle) – Paul Cristian, Simon, Bălău, Ciul, Chivari, Lukacs, Stef, Bura, Tamas, P. Pop / Nemeș, Roghină, Ionescu, Sopronyi.

În al doilea meci, disputat la aceeași oră, la Mateszalka, Olimpia a învins cu același scor, 2-1, la pauză 0-0. Formația sătmăreană, alcătuită din jucătorii mai experimentați, a dominat meciul și a reușit să înscrie de două ori. Prima dată prin Faur, după o acțiune personală și a doua oară prin Florin Mureșan, cu capul după un corner.

Au jucat la Olimpia: Bacian (Șuta) – Munteanu, M. Csik, Heil, Iuhas, Villand, Tillinger, Cădar, Roatiș, Bagiu, Faur / Rus, Fl. Mureșan.

După cum se poate constata, au lipsit în continuare Sălăgeanu, Selagea și Mărkuș, toți trei cu probleme medicale.

Următorul meci al Olimpiei va avea loc sâmbătă, tot în deplasare, cu CS Oșorhei.

Altfel, joi, la stadion, a avut loc o ședință în care, la cererea conducerii clubului, antrenorii Olimpiei au creionat în linii mari lotul pentru sezonul următor și s-au nominalizat o parte din cadeții care vor fi utilizați pe parcursul primei părți a campionatului.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 30 Jul. 2015, 16:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă