Doi foști jucători de la Sepsi OSK au decis soarta amicalului dintre Sportul Snagov și CS Balotești

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Mar. 2018, 19:09 Actualizat: 10 Mar. 2018, 19:10 Pregătiri, amicale
Doi foști jucători de la Sepsi OSK  au decis soarta amicalului dintre Sportul Snagov și CS Balotești

Fără meci oficial în acest weekend, fiindcă le-a venit rândul să câștiga la „masa verde” împotriva desființatelor ASA Târgu Mureș și Olimpia Satu Mare, echipele ilfovene de Liga 2 Sportul Snagov și CS Balotești au susținut, vineri, pe terenul sintetic de la Baza Sportivă „Ion Țiriac”, un amical. Rezultatul final a fost unul de egalitate, scor 1-1.

Echipa antrenată de Valeriu Răchită, Sportul, a condus cu 1-0 la pauză, după reușita lui Dragoș Huiban, mijlocașul adus din Liga 1 de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. În partea secundă a amicalului, jucătorii lui Augustin Călin au alergat după egalare și au reușit-o prin Claudiu Herea, printr-o lovitură liberă. Și autorul golului Baloteștiului a fost adus în această iarnă tot de la Sepsi OSK.

În acest test, Sportul a mizat în primul „11” pe: Anca-Trip – Vlădoiu, D. Munteanu, I. Șerban, Bg. Stancu – Al. Radu, Ferfelea, Borțoneanu – Tazouti, Huiban, Bustea. În repriza secundă au intrat și: Fl. Iacob, Lică, Costache, Bg. Oancea, I. Ilie și Nedelcu.

Baloteștiul a început în formula: Eșanu – C-tin. Dedu, Marciuc, Flămânzeanu, L. Filip – Ov. Herea, Cl. Herea, L. Ion (cpt.), M. Neagu – C. Mihai, F. Paraschiv. Au mai evoluat, pe parcurs: Iordan, Fulga – Al. Gheorghe, Al. Grigore, P. Ioniță și Bolozan.

Altfel, după victoriile la „masa verde” din această etapă, a 24-a, Sportul Snagov a înregistrat 30 de puncte și s-a menținut pe locul 10, dar a egalat-o pe CS Mioveni și s-a apropia la un punct de ASA Târgu Mureș, în timp ce CS Balotești a făcut 23 de puncte, e la egalitate cu Știința Miroslava și la doar un punct sub alte trei echipe cu același punctaj: Pandurii, Metaloglobus și Foresta.

În etapa de la finalul săptămânii viitoare, CS Balotești primește vizita echipei UTA Arad, în timp ce Sportul Snagov joacă pe terenul liderului Dunărea Călărași.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Mar. 2018, 19:09 Actualizat: 10 Mar. 2018, 19:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă