Doi foști jucători de la Sepsi OSK au decis soarta amicalului dintre Sportul Snagov și CS Balotești

Marius ANGHEL 10 Mar. 2018, 19:09 Pregătiri, amicale
Doi foști jucători de la Sepsi OSK** au decis soarta amicalului dintre Sportul Snagov și CS Balotești

Fără meci oficial în acest weekend, fiindcă le-a venit rândul să câștiga la „masa verde” împotriva desființatelor ASA Târgu Mureș și Olimpia Satu Mare, echipele ilfovene de Liga 2 Sportul Snagov și CS Balotești au susținut, vineri, pe terenul sintetic de la Baza Sportivă „Ion Țiriac”, un amical. Rezultatul final a fost unul de egalitate, scor 1-1.

Echipa antrenată de Valeriu Răchită, Sportul, a condus cu 1-0 la pauză, după reușita lui Dragoș Huiban, mijlocașul adus din Liga 1 de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. În partea secundă a amicalului, jucătorii lui Augustin Călin au alergat după egalare și au reușit-o prin Claudiu Herea, printr-o lovitură liberă. Și autorul golului Baloteștiului a fost adus în această iarnă tot de la Sepsi OSK.

În acest test, Sportul a mizat în primul „11” pe: Anca-Trip – Vlădoiu, D. Munteanu, I. Șerban, Bg. Stancu – Al. Radu, Ferfelea, Borțoneanu – Tazouti, Huiban, Bustea. În repriza secundă au intrat și: Fl. Iacob, Lică, Costache, Bg. Oancea, I. Ilie și Nedelcu.

Baloteștiul a început în formula: Eșanu – C-tin. Dedu, Marciuc, Flămânzeanu, L. Filip – Ov. Herea, Cl. Herea, L. Ion (cpt.), M. Neagu – C. Mihai, F. Paraschiv. Au mai evoluat, pe parcurs: Iordan, Fulga – Al. Gheorghe, Al. Grigore, P. Ioniță și Bolozan.

Altfel, după victoriile la „masa verde” din această etapă, a 24-a, Sportul Snagov a înregistrat 30 de puncte și s-a menținut pe locul 10, dar a egalat-o pe CS Mioveni și s-a apropia la un punct de ASA Târgu Mureș, în timp ce CS Balotești a făcut 23 de puncte, e la egalitate cu Știința Miroslava și la doar un punct sub alte trei echipe cu același punctaj: Pandurii, Metaloglobus și Foresta.

În etapa de la finalul săptămânii viitoare, CS Balotești primește vizita echipei UTA Arad, în timp ce Sportul Snagov joacă pe terenul liderului Dunărea Călărași.

Marius ANGHEL 10 Mar. 2018, 19:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă