Doborâți de „găzdar”

23 Feb. 2012, 14:45 Pregătiri, amicale

Impecabil arăta terenul sintetic din Berceni înaintea partidei amicale dintre echipa locală și Turris Turnu Măgurele. Poate și de aceea, în pofida frigului pătrunzător, cele două formații au arătat o mare poftă de joacă. Meciul în sine a fost unul spectaculos, mult peste media oferită în general de echipele din eșalonul trei. S-au marcat cinci goluri și ambele echipe și-au trecut în cont și câte două bare.

Dar, un meci aparent banal, trebuia să aibă și o doză de circ. Rolul clovnului a fost preluat cu mare seriozitate de „centralul” Ene. Acesta, văzând că ACS Berceni a fost condusă în două rânduri, nu a ezitat să ofere gazdelor două lovituri de pedeapsă inexistente, sub privirile uluite ale întregii asistențe, ambele transformat de Fâșie. Același Fâșie a marcat și al treilea gol al ilfovenilor, în timp ce Zanfir și Mihalache

Stabilind scorul final de 3-2 în favoarea gazdelor, arbitrul Ene, fost jucător al echipei învingătoare, a plecat liniștit către casă, el fiind unul dintre locuitorii de vază ai comunei Berceni!!

Articol și foto de Raul MIHAI

23 Feb. 2012, 14:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă