Doar zece jucători au participat la reunirea echipei FC Brașov. Antrenamentele s-au amânat pentru luni. Popa așteaptă un răspuns de la noi posibili investitori

Marius ANGHEL 30 Jun. 2016, 15:13 Pregătiri, amicale
Doar zece jucători au participat la reunirea echipei FC Brașov. Antrenamentele s-au amânat pentru luni.** Popa așteaptă un răspuns de la noi posibili investitori

Zece jucători au fost prezenți miercuri la Stadionul Tineretului la reunirea echipei FC Brașov. După câteva zeci de minute petrecute în vestiar și după o discuție cu medicul Gheorghe Popa, președintele Consiliului de Administrație al clubului, jucătorii au plecat către case. Luni au fost chemați la antrenamente, atunci când se speră ca lotul să fie mai numeros.

Daniel Mutu, Alexandru Tănase – Andrei Poverlovici, Alexandru David, Șerban Moraru, Horia Popa, Mugurel Buga, Raul Negotei, Diego Alupoaie și Raul Drugă au fost jucătorii care au venit la reunire. Antrenorul Adrian Szabo, cât și „secundul” Ioan Naghi și antrenorul cu portarii Andrei Șanta au fost prezenți și ei la stadion. În cazul lui Szabo, căruia îi expiră contractul pe 30 iunie, președintele clubului a declarat că acesta va continua la FC Brașov, cu toate că a fost ofertat să preia secția de fotbal de la Corona Brașov.

Viitorul echipei brașovene este însă incert, în aceste zile președintele Gheorghe Popa așteaptând un răspuns de la posibilii investitori cu care a discutat. „Momentan nu pot spune multe lucruri concrete, sunt încă discuții în derulare cu posibilii investitori. Ei au fost în Brașov, au fost plăcut impresionați de ceea ce au văzut, de cele două baze, «Tineretului» și «ICIM». Nu le-a plăcut că nu am început încă pregătirea. A rămas că în cel mult două zile vor da un răspuns. Dacă discuțiile nu se vor concretiza, vor urma lucruri neplăcute în perioada următoare. Pe 3 august este termen la tribunal și există o mare posibilitate să se declanșeze procedura de faliment. Vom vedea la momentul respectiv. Adrian Szabo este antreorul echipei, va continua cu același staff, contractul său va fi prelungit. Avem mulți jucători împrumutați la diferite echipe. Toți se vor întoarce și vom avea un lot de cel puțin 25 de jucători. Pe lângă acești investitori, există alte două variante. Mai există un alt posibil investitor, care dorește o formă aparte de colaborare. Vrea un contract de management în care el va veni cu jucători și finanțare. Momentan așteptăm răspunsul celor cu care am discutat în aceste zile. Există și varianta de colaborare cu Unirea Tărlungeni. Sunt mai multe discuții, încă nu s-a ajuns la o concluzie”, a spus Gheorghe Popa pentru mytex.ro.

Foto: mytex.ro

Marius ANGHEL 30 Jun. 2016, 15:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă