Doar 17 jucători a avut FC Brașov la primul antrenamente din 2016. Ce jucători se află pe lista de achiziții a lui Mihai Stere

Marius ANGHEL 11 Jan. 2016, 14:50 Pregătiri, amicale
Doar 17 jucători a avut FC Brașov la primul antrenamente din 2016.** Ce jucători se află pe lista de achiziții a lui Mihai Stere

Jucătorii de la FC Brașov au revenit, luni, din vacanță. Mihai Stere, noul antrenor al „stegarilor”, a programat un scurt antrenament la Stadionul Tineretului la care au participat doar 17 jucători. Pe lista celor de la FC Brașov se află câțiva jucători de la Chiajna, printre care Vagner și Marian Marin, Cristi Andor de la FC Bihor, Sorin Chițu de la Farul, Andrei Neagoe de la Vâlcea, Alexandru Ichim de la Ceahlăul sau Ovidiu Vezan, fost la Delta Dobrogea Tulcea. Marți și miercuri, jucătorii vor fectua vizita medicală, iar de miercuri seară se intră în cantonament la Poina Brașov pentru o săptămână. Sâmbătă, Mihai Stere a programat un meci amical cu echipa de juniori U 18 a clubului.

„Întotdeauna startul pregătirilor este mai greu, dar ușor, ușor trebuie să intrăm în formă. Să sperăm că schimbarea antrenoului este de bun augur. Mihai Stere știe ce are de făcut, ne-a transmis ce așteaptă de la noi, astfel că sperăm să fie într-un ceas bun. Suntem șapte-opt echipe care ne batem cu șanse reale pentru primul loc. Sper ca la sfârșitul campionatului să fim în primele două locuri, iar la finalul play-off-ului să fim pe primul loc să putem încununa această muncă cu o promovare pe care o dorește fiecare brașovean. Cred în promovare, altfel nu eram astăzi aici în fața dumneavostră. Sper să marchez cât mai multe goluri, dar important este ca echipa să-și îndeplinească obiectivul. Avem un grup frumos, unit, s-au legat relații de prietenie, iar dacă vor mai veni jucătiori noi vom încerca să-i integrăm cât mai repede”, a spus, citat de Monitorul Expres, la reunire Marius Matei, atacantul golgheter al celor de la FC Brașov.

„Dacă în acest moment nu suntem pregătiți, cu siguranță, când vom începe sezonul vom fi pregătiți din toate punctele de vedere. Plecăm la drum cu noul antrenor și cu același gând de a promova. Dacă asta a fost decizia conducerii, noi trebuie să o respectăm și să ne facem treaba cât mai bine. Îl cunoaștem pe Mihai, el a fost și antrenor secund în prima parte a sezonului, cu câțiva dintre noi a și jucat în anii trecuți. Noi ne dorim să-l ajutăm și totodată să ne ajutăm și pe noi. Fiecare meci va fi dificil, va fi un program foarte greu. FC Brașov și-a propus încă de la inceput promovarea. În prima parte a sezonului noi am alternat rezultatele, dar la final eu cred că putem termina pe primul loc”, a spus și căpitanul Andrei Poverlovici.

Lotul prezent la reunire: Mutu, Căucă, Tănase – David, Istrofor, Hlinca, Poverlovici, Pamfile – Codoban, Vlad Munteanu, Moraru, Horia Popa, Avram – Buga, Matei, Ene și Rusu.

Absenți față de prima parte a sezonului: Perju, Puțanu, Grigoruță, Mareș, Burlacu (contracte reziliate), Letan (situație incertă), Vlad Olteanu (plecat la Dinamo).

Articol și foto de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 11 Jan. 2016, 14:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă