Dinamo II, bătută pe teren propriu de CSM Câmpina!

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 16:32 Pregătiri, amicale
Dinamo II,** bătută pe teren propriu de CSM Câmpina!

Fostul dinamovist, Bogdan Onut, a fost oaspetele gruparii bucurestene, ieri, intr-un amical sustinut de CSM Campina, la Bucuresti, impotriva echipei a doua a gruparii din „Stefan cel Mare”. Surprinzator poate, prin prisma esalonului la care evolueaza cele doua combatante, anume Dinamo II in Liga a II-a, iar CSM Campina „la judet”, partida a fost castigata de gruparea prahoveana, care a dat o replica foarte buna in „concordanta” cu investitiile facute la echipa campineana, mai ales in aceasta iarna.

Practic, in timp ce Dinamo II a abordat meciul cu „pusti” de la juniorii clubului, CSM-ul a avut pe teren fotbalisti cu experienta esaloanelor superioare, lucru care s-a vazut, Ionut Neagu, Vali Sandu, Nae, Baragan, Bunea, Ilioiu sau Marius Visan fiind jucatori care pot face „diferenta”, atat in defensiva, cat si in atac.

CSM-ul s-a impus prin trei goluri marcate in partea secunda de Nae, Burloiu si Baragan, victoria obtinuta de campineni fiind una pe deplin meritata, dupa cum s-a desfasurat partida de pe „sinteticul” arenei Dinamo.

Dinamo II Bucuresti – CSM Campina 2-3 (1-0)
Bitez (12), Balint (88 – pen.) / Nae (57), Burloiu (68), Baragan (78)

Dinamo: Mutiu – Dobrosavlevici, V. Lica, Nae, R. Andrei – Vasile, Pistol, Ciobanu, Jugaru – Lemac, Bitez. Au mai jucat: Cazacu, L. Cristea, Nedelcearu, Al. Stan, R. Radu, R. Stan, Dudas, Mihalache, Balint, Stavila. Director tehnic: Ion Moldovan

CSM: Manea – Olteanu, I. Neagu, Nistor, V. Sandu – Baragan – D. Nae, Bridinel, Bunea, Ilioiu – Visan. Au mai jucat: Panaite – Bojoaca, Burloiu, Fl. Gheorghe, Vintila. Antrenor: Bogdan Onut.

Până în acest moment al pregătirii, echipa bucureșteană a susținut patru meciuri amicale: 2-1 cu Viitorul Axintele, 2-1 cu Metaloglobus București, 2-0 cu Dunărea Călărași și 2-3 cu CSM Câmpina.

Urmatorul joc de verificare al „cainilor” mici este programat sambata, la ora 11.00, la Buftea, cu echipa din localitate, ACS Buftea.

Articol scris de Marian DIMA și Marcel MARIN

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 16:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă