Dinamo II a învins pe FC Argeș la ea acasă

22 Feb. 2012, 22:38 Pregătiri, amicale
Dinamo II a învins pe FC Argeș** la ea acasă

FC Argeș a pierdut astăzi partida disputată pe teren propriu împotriva celor de la Dinamo II. „Câinii mici” au învins cu 2-0, golurile fiind marcate de Scărlătescu și Denis Lemac.

Argeșenii au fost cei care au condus prima parte a meciului, iar după două ocazii mari, Dulcea a reușit să bage mingea în poartă, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. În minutul 37, Dinamo II profită de o mare eroare în apărarea alb-violeților, Scărlătescu deschizând scorul.

Repriza secundă s-a desfășurat după același scenariu, alb-violeții ratând iar oaspeții înscriind din nou. De această dată Denis Lemac a fost cel care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 70.

În urma acestui rezultat, FC Argeș a ajuns la a doua înfrângere după ce a mai pierdut partida cu Atletic Bradu, scor 2-4.

FC Argeș: Rusandu – C. Tudor, Wallace, Botea, A. Cristian – A. Popa, Bazzi, M. Cârstoiu, M. Ion – Dulcea, R. Stănescu. Au mai intrat la pauză: Soare, Lisandru, I. Niculae, Beuran, Garniță, Negoiță
Dinamo II: Pena – Dobrosavlevici, M. Ioniță, R. Crișan, Ebongue – Cazacu, Desculțu, Carapcea, Scărlătescu – V. Bucă, Lemac

La finalul partidei Viorel Dumitrescu nu a fost impresionat de jocul bucureștenilor, spunând că cele două goluri au fost marcate după două erori coise de jucătorii săi. Mai mult, tehnicianul scuză evoluția Argeșului prin lipsa antrenamentelor pe iarbă. „A fost un test util pentru noi, a fost un joc bun. Această partidă ne-a arătat și nouă nivelul la care ne aflăm și cred că mai avem ceva de lucrat și se vede în jocul nostru că nu avem decât vreo 10 antrenamente pe sintetic. Aceasta este și o cauză a jocului nostru mai modest, dar până la urmă nu avem voie să căutăm scuze și ceea ce contează la finalul acestui meci este că am pierdut. Tocmai de aceea ne pică foarte bine această amânare a campionatului cu o săptămână. Sper ca până la ora primului meci din acest retur de campionat să putem face și două antenamente pe iarbă, pentru că e bun și sinteticul, dar ne obosește foarte mult. Referitor la acest meci, mai pot să spun că am pierdut pe două greșeli ale noastre. Am comis două erori, la primul gol, practic noi le-am dat mingea, în timp ce la al doilea gol, nu am fost în stare să ridicăm mingea la un corner al nostru și de acolo a venit golul primit de noi”, a declarat tehnicianul alb-violet.

Florentin Petre: „Sper ca în cel mai scurt timp, FC Argeș să revină în Liga I”

La meciul disputat pe terenul sintetic din Trivale a fost prezent și Florentin Petre. „A fost plăcută revenirea la Pitești, pentru că aici am jucat mai multe partide de-a lungul tmpului pe vremea când jucam la Dinamo. Au fost meciuri grele și întotdeauna aveam mult de tras aici cu FC Argeș. Chiar îmi pare rău că o echipă de tradiția lui FC Argeș și cu jucătorii mari care au plecat de aici, nu se află în prezent pe prima scenă valorică a țării. Eu sper ca în cel mai scurt timp, FC Argeș să revină în Liga I, pentru că acolo este locul ei.”, a declarat ‘pitucul’.

Articol și foto de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

22 Feb. 2012, 22:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă