Dinamo (II) a fost la Oțelu Roșu după 28 de ani!

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 14:17 Pregătiri, amicale
Dinamo (II) a fost la Oțelu Roșu după 28 de ani!

„Câinii Roșii” au revenit pe Bistra pentru un amical de lux pentru gazde după ce Metalul Oțelu Roșu înfrunta în 1984 pe marea Dinamo din postură de divizionară C. Oaspeții, cu jucători precum Buia jr. și Florentin Petre în teren au învins și de această dată, scor 0-3.

Dacă în urmă cu 28 de ani pe actualul „Vichente Birău” pășeau Dinu, Rednic, Andone, Țălnar, ultimul revenit în postura de antrenor al lui Dinamo II, acum bucureștenii s-au prezentat cu jucători de perspectivă dar și surpriza Petre, jucător retras. Bucureștenii s-au impus acum aproape trei decenii cu 6-0, ca și acum scorul a fost mai puțin important și diferența, tot de două eșaloane.

Lemac și Buia jr. au marcat pentru Dinamo II înainte de pauză, „oțelarii” având însă și ei șansa egalării înainte de golul 2. S-a încheiat 0-3 în urma reușitei aceluiași Lemac. Veteranul Florentin Petre a intrat și el la joc spre bucuria spectatorilor, care l-au aplaudat pe mijlocașul de buzunar dinamovist. În final, o acțiune reușită pentru Oțelu Roșu, care se situează pe locul 2 în Caraș, și arată mai bine din toate punctele de vedere față de ultimii ani.

Iată și lotul Metalului în 2012, prezentat de metalulotelurosu.wordpress.com:
Antrenori: Panescu Aurelian, Olaru Alin
Portari: Ciprian Băluță, Emilian Grecu
Fundași: Cristian Panțâr, Constantin Arnăut, Cătălin Aiojoaiei, Marius Veche, Ovidiu Bălan, Călin Vela, Florin Adrian
Mijlocași: Alexandru Moldovan, Ciprian Slătaru, Daniel Bona, Daniel Ispas
Atacanți: Roland Păuna, Ion Neagu, Dorin Nedelcea, Marian Florei.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 14:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă