Dinamo II a câștigat la limită amicalul cu Axintele!

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 14:36 Pregătiri, amicale
Dinamo II a câștigat la limită** amicalul cu Axintele!

Viitorul Axintele continuă pregătirea pentru cel mai important retur din istoria clubului. Alb-verzii au bifat a doilea amical și, totodată, a doua înfrângere a iernii. Ialomițenii au întâlnit weekendul trecut pe Dinamo II. Ion Nica nu s-a putut baza la acest amical pe Vasile, Oprișan sau pe nouvenitul Tudor.

Cele două echipe și-au împărțit reprizele. În prima parte, axintenii au etalat o formulă alcătuită, în mare parte, din fotbaliștii care au evoluat și în tur: Răduță-Florea, Mihociu, Simion, Pintilie-Robu, Ionel, Șelaru, Dedu-Novac, Badea. La pauză a fost 1-0 pentru Viitorul, prin reușita lui Alin Robu.

În partea secundă Nica a rulat mai mulți fotbaliști, aflați în probe, care în mare măsură au dezamăgit. Jucătorii dinamoviști au întors rezultatul și au învins cu 2-1.

Viitorul va juca miercuri, 30 ianuarie a.c., un alt amical cu FC Voluntari, iar vineri, 1 februarie, vor urca la munte pentru cantonamentul de 9 zile de la Moeciu.

Altfel, dacă transferurile lui Tudor și Badea sunt rezolvate, axintenii au renunțat la aducerea lui Bogdan Matei care nu și-a rezolvat încă problemele cu echipa maghiară la care a evoluat pînă acum. Portarul Alexandru Burdun a mulțumit banca tehnică, dar transferul său depinde de câteva mici detalii care se speră să fie rezolvate.

Sursa: Independent

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 14:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă