Din nou 0-0! CSMS Iași a remizat alb cu ACS Poli, în Antalya

Din nou 0-0!** CSMS Iași a remizat alb cu ACS Poli, în Antalya

CSMS Iași a debutat cu o remiză albă în stagiul de pregătire din Antalya. Astăzi, echipa lui Marius Lăcătuș a terminat la egalitate, scor 0-0, în compania prim-divizionarei ACS Poli Timișoara, în primul meci amical din cadrul turneului efectuat în Turcia.

Antrenorul Marius Lăcătuș a început meciul în formula: Bălan – Radovic, Radina, Vișa, Vladu – Onofraș, Mihalache, Dedu, Țigănașu – Liviu Mihai, Dobre. După pauză au evoluat: Caparco – Bosoi, Cioranu, Avrămia, Bădic – Călugăru, Olah, Novac, Hoxha – Herghelegiu, Pălimaru.

Timisorenii au început cu o echipa formata mai mult din rezerve: Kirev – Nohai, Petrovic, Bocșan, Bălace, Ifedayo, Poparadu, Hasani, Balaure, Keita, Staicu. Au mai intrat: Pap, Popovici, Dragomir și Rogoveanu.

Acesta este al doilea „0-0” bifat de ieșeni în această iarnă, primul fiind înregistrat în amicalul cu CS Mioveni, la Râșnov.

În următorul amical, Iașiul va întâlni, sâmbătă, echipa georgiană de primă ligă Spartaki Tskinvali (Georgia, 1), iar pentru marți a fost perfectat un test cu formația sârbă FK Proleter Novi Sad.

De partea cealalta, ACS Poli va disputa un al doilea amical astazi, de la ora 17,30, titularii urmand sa joace cu locul 5 din Belarus, Torpedo Zhodino.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
 

Pe aceeași temă