Dima a realizat „dubla”, dar Cireșu a pierdut cu 4-3 amicalul cu Râmnicu Sărat

30 Jul. 2012, 12:48 Pregătiri, amicale
Dima a realizat

Cu câteva absențe notabile în lot, Crăciun, Cotigă, V. Gheorghe, Radu și Marian Velicu, jucătorul venit de la Politehnica Galați, Conpet Cireșu a avut o prestație onorabilă în amicalul susținut în deplasare la una dintre echipele cu pretenții din seria I a Ligii a III-a, CSM Râmnicu Sărat.

Condusă cu 2-0, după golurile marcate de Lungoci (min. 15) și Burlacu (min. 25), Conpet, în formula Stoica – Coman, Emil Cristian, Stănciulescu, Ghizman – Mâță, Preda, Dima – Pavel, V. Durbacă, Cireașă, a fost mai insistentă în atac și cu zece minute înainte de finalul primei reprize a reușit să reducă din diferență prin Dima care, după o combinație cu Durbacă, a driblat și portarul și a trimis apoi mingea în plasă.

Având mai multe variante de schimbări, în doar zece minute, grație reușitelor lui Lungoci și Nica, CSM Râmnicu Sărat s-a detașat la trei lungimi, 4-1 în minutul 60 și soarta amicalului era pecetluită.

Cu patru jucători introduși în partea secundă, Popovici, Grozea, Vârlan și Pavel, oaspeții au dominat finalul de meci, au înscris de două ori, prin Coman, care a transformat un penalty în minutul 67 și prin Dima (min. 78), dar nu au reușit să egaleze.

„Cu toate că s-a resimțit o stare de oboseală, normală spun eu după antrenamentele solicitante din ultima perioadă, am marcat multe goluri și am avut destule alte oportunități de a înscrie în fața unei echipe puternice din Liga a III-a”, a declarat la finalul amicalului Vasile Darie.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

30 Jul. 2012, 12:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă