Diferență de un eșalon!

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 17:15 Pregătiri, amicale
Diferență de un eșalon!

Aflate la final de cantonament, Conpet Ploiești și CS Păulești au disputat, sâmbătă la prânz, un joc de verificare pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Izvorani. Chiar dacă jucătorii ambelor echipe erau obosiți după lungile zile de pregătire fizică continuă, ei au oferit un meci atractiv, cu multe ocazii de poartă și patru goluri. Desigur, echipa de eșalon superior, în speță Conpetul, a avut prim planul în acest joc, revenindu-i, implicit, victoria.

Elevii antrenorului Florin Pârvu au marcat de patru ori în poarta lui Cojocaru, fără a primi vreun gol. Golgheterul la zi în Liga A Prahova, l-am numit aici pe Huza, a deschis seria golurilor în minutul 6, atunci când a urmărit inteligent un balon șutat de Abba și a înscris în poarta goală. Reușita de 2-0 a venit după o acțiune începută de Abba și finalizată de Pripu, amândoi jucătorii putând fi considerați drept un câștig al ploieștenilor în pauza de iarnă (32).

După pauză tot „transportatorii de țiței prin conducte” au fost mai periculoși în fața porții și același Huza a reușit dubla la capătul unei acțiuni în care a dejucat pasul la offsaid al adversarilor și a marcat după ce a driblat portarul (51).

Ultimul gol al întâlniri i-a aparținut lui R. Catană, care a marcat cu un șut în cros, în plasa laterală (58). Abia spre finalul disputei păuleștenii și-au arătat „colții”, mijlocașul ofensiv V. Anghel fiind aproape de golul de onoare (75).

În secvențele de final ale disputei, tehnicianul Florin Pârvu a aruncat în luptă mai mulți juniori, acordându-le acestora șansa de a-și arăta calitățile, cum va face, foarte probabil și miercuri, în amicalul cu Voința Ciorani.

A debutat Munteanu

Mijlocașul de bandă stânga – Cosmin Munteanu, jucător trecut pe la Petrolul Teleajen, Chimia Brazi și Prahova Tomșani, în liga a III-a, a ajuns la Conpet Ploiești, vineri, apoi sâmbătă a debutat la noua sa echipă. Liber de contract în această iarnă, când Fortuna i-a reziliat înțelegerea, Munteanu poate întregi o campanie de achiziții destul de consistentă a echipei din Strejnic.

CS Păulești – Conpet Ploiești    0-4 (0-2)
Stadion: „Centrul Olimpic”, Izvorani. Au marcat: -/Huza (6, 51), Pripu (32), R. Catană (58).

CS Păulești: Cojocaru – I. Ioniță, Chejnoiu, Tănase, Toporan, Zapodeanu – B. Stoica, Neacșu, M. Mihai, Anghel – Cr. Vasile. Au mai evoluat: C. Buzilă, Stroe, M. Constantin, M. Stoica, Arnăutu, Postelnicu. Antrenor: Iulius Mărgărit.

Conpet: Bica – Mușea, Badea, Frâncu, Manea – Lică, Pripu, G. Petre, Catană – Huza, Abba. Au mai jucat: Nedelcovici – Țicu, Herea, D. Gheorghe, C. Munteanu, Jipa, S. Petre, Tătaru, Cocoș. Antrenor: Florin Pârvu

Arbitri: Marcel Marin – Cristi Damian și Roxana Bănăseanu.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 17:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă