Desant brăilean la poarta Otopeniului!

06 Jul. 2012, 20:24 Pregătiri, amicale

Viorel Ion și-a luat în serios postul de antrenor principal al echipei ilfovene de lângă aeroportul internațional și a dat azi start pregătirii de vară a noii sale echipe cu un lot radical schimbat. Cu șapte jucători aduși de la fosta sa echipă pe care a antrenat-o în sezonul precedent, „Vioară” speră să facă o figură frumoasă la Otopeni. Lista „brăilenilor” prezenți la reunirea de azi de dimineață i-a cuprins pe experimentații Pălimaru, Otvoș, Călin Marin, Vlaicu și tânărul Bogdan Dumitru. Lor li se vor alătura atât Gabi Ion, care aparține de Voluntari, cât și Bucuroiu, sub contract cu Udinese, cei doi evoluând ultima dată tot la Brăila.

Ciolacu revine la Otopeni

O veste bună vine dinspre Giulești, după ce Neluțu Sabău a decis să nu îl păstreze pe Ciolacu la echipa mare. Astfel, golgheterul Otopeniului din sezonul trecut va continua la echipa ilfoveană sub formă de împrumut cel puțin pentru turul sezonului 2012-2013. Lista certitudinilor la capitolul sosiri îi mai cuprinde pe Georgian Marcu, venit liber de contract, dar și pe foștii jucători ai Callatisului, Bardu și Răvoiu. „Vioară” va continua pregătirile la stadionul propriu până pe 16 iulie, interval în care se vor efectua de câteva ori și câte două antrenamente zilnic.

Două cantonamente în județul Brașov

Din 16 iulie, echipa va pleca într-un prim cantonament montan, cazarea urmând a se face la hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov. Această perioadă de pregătire, care va cuprinde și cinci amicale de pregătire, se va termina pe 28 iulie. După o scurtă revenire la Otopeni, Viorel Ion își va duce elevii din nou la munte, de data aceasta la Brașov, la hotelul Grant. Acest al doilea cantonament va dura 8 zile începând cu data de 31 iulie și va cuprinde alte trei amicale.

Lotul prezent la reunire:

Oltean – portar
Cl. Dumitrescu, Răvoiu, M. Dumitru, Vătavu, Vlaicu, C. Marin, B. Dumitru – fundași
Cip. Iliescu, G. Marcu, M. Dedu, Otvoș, S. Pană, L. Ion, G. Ghiță – mijlocași
V. Alexandru, Pălimaru, Bardu, Ciolacu – atacanți

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

06 Jul. 2012, 20:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă