Derby-ul dintre Brăila și Oțelul se joacă în etapa a treia. Pânzaru își face griji: „Avem un început dificil de sezon”

Marius ANGHEL 15 Aug. 2015, 03:41 Pregătiri, amicale
Derby-ul dintre Brăila și Oțelul se joacă în etapa a treia.** Pânzaru își face griji:

Dacia Unirea Brăila a aflat vineri, alături de retur echipelor din Liga 2, programul pe care îl va avea în noul campionat, ediția 2015-2016. Clubul de la Dunăre va debuta pe teren propriu cu Rapid CFR Suceava, apoi va juca la Bacău și în runda a treia are poate cel mai important joc al sezonului, cu FC Oțelul, dacă ne luăm după rivalitatea dintre Brăila și Galați. Tehnicianul Alin Pânzaru crede că echipa sa are parte de un început greu.

„Un început dificil de sezon, întâlnim două formații care au fost mai bine clasate la finalul campionatului trecut, pe Rapid Suceava și apoi în deplasare, pe SC Bacău, apoi vom juca cu Oțelul. Toate sunt echipe bune, care s-au întărit în această vară, dar noi vom încerca să câștigăm toate meciurile. Cu acest gând vom intra în teren de fiecare dată”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru, citat de obiectivbr.ro.

Altfel, astăzi, de la ora 10:30, Dacia Unirea va disputa un meci amical la Buzău, cu Gloria, acolo unde nu se va putea baza pe Sorin Frunză și Costel Roșu. „Cu Metalul nu mi-a plăcut cum au evoluat. A fost genul de partidă în care fotbaliștii nu prea se motivează, considerând că o pot câștiga lejer. Trebuia să avem măcar 2-0 la pauză cu Metalosport, dar nu a fost așa, iar rezultatul m-a nemulțumit. Dar este bine că acest duș rece a venit în această săptămână. Sper ca la Buzău jucătorii să abordeze cu o altă atitudine meciul”, a mai spus Pânzaru.

VEZI PROGRAMUL COMPLET al Daciei Unirea Brăila și al Oțelului în noul sezon al Ligii 2

Marius ANGHEL 15 Aug. 2015, 03:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă