Derby de Banat, în anonimat! Poli a învins Reșița într-o atmosferă de înmormântare

14 Aug. 2011, 10:49 Pregătiri, amicale

Cele mai titrate echipe din Banat au disputat ieri un amical, în care fotbalul de calitate a fost direct proporțional cu zecile de spectatori care au vizionat meciul din tribunele marelui oval timișorean.

Poliștii, ajunși în „B”, s-au chinuit să își demonstreze superioritatea în fața echipei reșițene, care se zbate de ani buni în eșalonul al treilea. Vedeta Goga a evoluat mai mult decât dezamăgitor, a fost înlocuit la pauză și a plecat de la stadion înainte de începerea reprizei secunde. Incertitudinea și frustrarea care domnesc la Timișoara de câteva luni s-au simțit până și la tânărul Popovici, care a avut o reacție nervoasă după ce Vali Velcea l-a scos din teren, după o evoluție de doar jumătate de oră.

Poli debutează peste o săptămână în liga secundă, dar jucătorii nu arată nici pe teren, nici în afara lui, că ar îmbrăca tricourile principalei favorite la promovare.

Poli Timișoara – FCM Reșița 1-0 (1-0)
A marcat: Axente ’34.

Poli: Lepmets – Dăruială, Mera, Scutaru (’59 Ilie), Sava (’60 Rocha) – Ricketts (’46 Curtean), Poparadu (’63 Zaluschi), Tameș (’71 Pătraș), F. Sandu – Goga (’46 Zăgrean), Axente (’46 Popovici, ’77 A. Popa). Antrenor: Vali Velcea.

Reșița: Haidău – Mihăilă, Pitaru, Burici, Piperca – Abiodun, C. Doană, Breșneni, Miok – Budeanu, Ionaș. Au mai jucat: I. Lazăr, Dan Cîrțu, Feleagă, Caimac, Fedor, Firițeanu, Coca. Antrenor: Leo Doană.

foto de Istvan Szasz

14 Aug. 2011, 10:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă